NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Gizelis Robotics: Σύγχρονες ρομποτικές λύσεις στη διεθνή έκθεση Fachpack 2021

Gizelis Robotics: Σύγχρονες ρομποτικές λύσεις στη διεθνή έκθεση Fachpack 2021

H Gizelis Robotics συμμετείχε στη διεθνούς κύρους έκθεση τεχνολογιών συσκευασίας FACHPACK 2021, που πραγματοποιήθηκε στην πόλη της Νυρεμβέργης, στα τέλη Σεπτεμβρίου. Παρά τους περιορισμούς, λόγω της COVID-19, στη φετινή έκθεση έδωσαν το παρόν περισσότεροι από 780 εκθέτες και 24.000 επισκέπτες, προερχόμενοι από 33 χώρες.

Η Gizelis Robotics είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει σε ένα διεθνές κοινό τα σύγχρονα ρομποτικά κελιά εγκιβωτισμού και παλετοποίησης «Cell Pal Dual» και «Cobot Plus».

Συγκεκριμένα, όπως τονίστηκε:

  • η σειρά Cell Pal προσφέρει ένα ευέλικτο σύστημα παλετοποίησης σε τέσσερις διαφορετικές διαμορφώσεις, με ειδικό λογισμικό Palletizing Wizard φιλικό στον χρήση, που επιτρέπει την εύκολη και γρήγορη επιλογή της βέλτιστου format παλετοποίησης και προσαρμόζεται ευέλικτα στις ανάγκες της γραμμής συσκευασίας, ενώ πετυχαίνει με τον καλύτερο τρόπο σημαντική βελτίωση στην παραγωγικότητά της.
  • Επίσης, το συνεργατικό κελί παλετοποίησης Cobot Plus της Gizelis Robotics είναι σχεδιασμένο για να προσφέρει μια κινητή αυτόματη λύση παλετοποίησης κιβωτίων. Απευθύνεται σε γραμμές με μικρό ή μέτριο ρυθμό παραγωγής και έχει τη δυνατότητα παλετοποίησης σε 1 ή 2 θέσεις. Είναι διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις για κιβώτια έως 8kg ή έως 20kg αντίστοιχα. Προαιρετικά υπάρχει η δυνατότητα τοποθέτησης ενδιάμεσων διαχωριστικών φύλλων μεταξύ των κιβωτίων ή η συνεργασία του με αυτόνομα συνεργατικά ρομπότ προσφέροντας έτσι μια πλήρη λύση παλετοποίησης και εσωτερικής διακίνησης.

Σημειώνεται ότι τα κελιά παλετοποίησης της Gizelis Robotics απευθύνονται σε δυναμικούς κλάδους, όπως είναι τα Τρόφιμα, Φαρμακευτικά, και Χημικά, οι Κατασκευές, οι Mικρο-Ζυθοποιίες και τα Πλαστικά, παρέχοντας μοναδικά χαρακτηριστικά, με έμφαση στη φιλικότητα στο χρήστη, γρήγορη απόσβεση, αξιοπιστία, μικρό χωροταξικό αποτύπωμα, εύκολη εναλλαγή προγραμμάτων και ελάχιστα έξοδα συντήρησης.

Η Gizelis Robotics παρέχει σήμερα τόσο μοναδικές και κατ’ απαίτηση ρομποτικές λύσεις όσο και συνδυαστικές λύσεις ρομποτικής και τεχνητής νοημοσύνης στην Ελληνική βιομηχανία και στις αγορές του εξωτερικού. Επιπλέον έχει διακριθεί - μέσω της πλατφόρμας της αυστριακής εταιρίας StartUs Insights η οποία καλύπτει πάνω από 1.000.000 νεοσύστατες και αναδυόμενες εταιρίες- ως μια από τις 5 πιο γρήγορα αναπτυσσόμενες startup εταιρίες ρομποτικής στον κόσμο ανάμεσα σε 589 ανερχόμενες καινοτόμες επιχειρήσεις στον τομέα της ρομποτικής .

Ο κ. Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, Δρ. Μηχανολόγος Μηχανικός ΕΜΠ, Exports Sales Manager της Gizelis Robotics, που συμμετείχε στην έκθεση FACHPACK, επισημαίνει: «Τα μέλη της ομάδας της Gizelis Robotics είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν και να αναλύσουν τις νέες ρομποτικές εφαρμογές που αφορούν στον κλάδο της συσκευασίας, να πραγματοποιήσουν επαφές και να συνάψουν συνεργασίες με νέους πελάτες και προμηθευτές, να αξιολογήσουν τον ανταγωνισμό και να συλλέξουν στοιχεία για τις προοπτικές ανάπτυξης νέων διεθνών αγορών από τον συγκεκριμένο κλάδο. Είμαστε παραπάνω από ικανοποιημένοι καθώς η έκθεση αυτή αποδείχθηκε ιδιαίτερα επιτυχημένη για εμάς, γιατί οι λύσεις που παρουσίασε η Gizelis Robotics συγκέντρωσαν το έντονο ενδιαφέρον ανωτάτων στελεχών από δυναμικούς κλάδους της παγκόσμιας οικονομίας, όπως από τα Τρόφιμα, Φαρμακευτικά, Καλλυντικά, Χημικά, Κατασκευές, Ενέργεια, κα, προερχόμενα από χώρες όπως η Γερμανία, το Βέλγιο, η Αυστρία, η Ελβετία, η Ρουμανία, η Σλοβενία, η Σλοβακία, η Τσεχία, η Πολωνία, η Ολλανδία, το Ισραήλ, τη Φινλανδία, η Ελλάδα και η Τουρκία.»

Ο κ. Ευάγγελος Γκιζελής, Founder & CEO της Gizelis Robotics τονίζει: «Η Gizelis Robotics έχει σχεδιάσει και εφαρμόζει τις πλέον σύγχρονες ρομποτικές λύσεις για τους τομείς της παλετοποίησης και συσκευασίας, που απευθύνονται στην ελληνική αλλά και διεθνή αγορά. Στόχος μας είναι η παροχή «Ολοκληρωμένων Λύσεων Συστημάτων Αυτοματοποίησης» που απογειώνουν την Παραγωγικότητα, και διασφαλίζουν την Ποιότητα, Ευελιξία και Προσαρμοστικότητα της σύγχρονης βιομηχανίας στις συνεχείς αλλαγές της αγοράς και στις ανάγκες των πελατών».

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr