NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Νέα εταιρική ταυτότητα για την Amplus Technologies

Νέα εταιρική ταυτότητα για την Amplus Technologies

Στο νέο λογότυπο κυριαρχεί το «Α», το πρώτο γράμμα του ονόματος της εταιρείας, το οποίο αποτυπώνεται με λιτές γραμμές και σύγχρονη αισθητική και συμβολίζει τη σταθερή ανοδική πορεία της εταιρείας, το κύρος αλλά και τη δυναμική της.

Η Amplus Technologies, με αφορμή τη συμπλήρωση των 15 χρόνων δημιουργικής πορείας στην αγορά παροχής λύσεων Πληροφορικής και έχοντας αποκτήσει ακόμη μεγαλύτερη εμπειρία, περνάει στο επόμενο στάδιο της εξέλιξής της.

«H ανανεωμένη εταιρική ταυτότητα της εταιρείας σηματοδοτεί τη στρατηγική της δέσμευση για περαιτέρω ανάπτυξη, μεγαλύτερη ταχύτητα, ευελιξία και αποτελεσματικότητα», σημειώνεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση της εταιρείας και σε αυτό το πλαίσιο επανασχεδίασε το λογότυπό της, κρατώντας όμως σταθερό το επικοινωνιακό της μήνυμα «Always added value» που τη χαρακτηρίζει.

Στο νέο λογότυπο κυριαρχεί το «Α», το πρώτο γράμμα του ονόματος της εταιρείας, το οποίο αποτυπώνεται με λιτές γραμμές και σύγχρονη αισθητική και συμβολίζει τη σταθερή ανοδική πορεία της εταιρείας, το κύρος αλλά και τη δυναμική της. Το πορτοκαλί χρώμα παραμένει, καθώς συνδυάζει την ενέργεια του κόκκινου και τον ενθουσιασμό του κίτρινου. Αντιπροσωπεύει τη δημιουργικότητα, την επιτυχία, την ενθάρρυνση και την εξέλιξη, συστατικά στοιχεία της φιλοσοφίας της εταιρείας και κινητήριος δύναμη στη νέα της πορεία.

Σχολιάζοντας τη νέα εταιρική ταυτότητα, ο Γιώργος Δαμανάκης, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, δήλωσε: «Συνεχίζουμε τη δυναμική μας πορεία, αξιοποιώντας την εμπειρία των 15 χρόνων με στόχο να προσφέρουμε ορατά και value for money αποτελέσματα στους πελάτες μας, σε θέματα ψηφιακού μετασχηματισμού του περιβάλλοντος εργασίας με σκοπό την αύξηση της παραγωγικότητας, αξιοποιώντας την τεχνολογία και τη συνεργασία με διεθνείς ηγέτες της πληροφορικής».

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr