NEWSFLASH...
Μαθητική Επιχειρηματικότητα
ανάγνωση

To JA Greece στο Ηράκλειο Κρήτης, σήμερα Δευτέρα 8 Νοεμβρίου

To JA Greece στο Ηράκλειο Κρήτης, σήμερα Δευτέρα 8 Νοεμβρίου

Το Junior Achievement Greece ταξιδεύει σε πόλεις της Ελλάδας με στόχο να ενημερώσει τους εκπαιδευτικούς για τα προγράμματα επιχειρηματικότητας, ψηφιακών δεξιοτήτων και επαγγελματικού προσανατολισμού που προσφέρει δωρεάν σε όλα τα σχολεία, Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια.

Μετά την επιτυχημένη επίσκεψη στην Καλαμάτα, το JΑ Greece είναι σήμερα, Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2021, στο Ηράκλειο για μια συνάντηση ενημέρωσης και επιμόρφωσης των εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Κρήτης. Η εκδήλωση/εργαστήριο με τίτλο «World Café – Οφέλη Επιχειρηματικής Εκπαίδευσης» θα πραγματοποιηθεί στο 11ο Γενικό Λύκειο Ηρακλείου οδός Παπαπέτρου Γαβαλά 64, ΤΚ. 71409. Οι εκπαιδευτικοί θα γνωρίσουν την επιχειρηματική εκπαίδευση μέσα από τη βιωματική μέθοδο του World Café.

Η εκδήλωση συνδιοργανώνεται από την Ένωση Οικονομολόγων Εκπαιδευτικών Ανατολικής Κρήτης, το Οικονομικό Επιμελητήριο Τμήμα Ανατολικής Κρήτης και τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Bizrupt Lab.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης:

17.30-17.45: Έναρξη, χαιρετισμοί.

17.45-18.00: Δύο κόσμοι συνομιλούν: ένας εκπαιδευτικός και ένας άνθρωπος του επιχειρείν ανταλλάσσουν απόψεις και εμπειρίες. Ομιλητές: Γεώργιος Βουζαξάκης, οικονομολόγος εκπαιδευτικός - Κωνσταντίνος Βασσάκης, Co-Founder Bizrupt.

18.00-19.00: Βιωματικό Εργαστήριο με τη μεθοδολογία του World Cafè. Παρουσιάζει ο Μάνος Παυλάκης Learning Director του JA Greece.

19.00-19.15 Εκπαίδευση για την επιχειρηματικότητα: πρακτικές ιδέες και εφαρμογές. Παρουσιάζει ο Γιώργος Στέφας, Digital Marketing Specialist του JA Greece.

19.15-19.30: Ερωτήσεις, συζήτηση.

Με το πέρας του εργαστηρίου/workshop οι εκπαιδευτικοί θα λάβουν βεβαίωση συμμετοχής. Οι ενδιαφερόμενοι δηλώνουν συμμετοχή εδώ: https://forms.gle/eCVbFnx9S5XHBsYi7.

Είσοδος στην εκδήλωση γίνεται με επίδειξη ταυτότητας καθώς και πιστοποιητικό εμβολιασμού που έχει πραγματοποιηθεί πριν από τουλάχιστον 14 ημέρες, ή βεβαίωση νόσησης από κορωνοϊό (τελευταίου εξαμήνου) ή βεβαίωση αρνητικού εργαστηριακού τεστ COVID-19. Ιστοσελίδα JA Greece: www.jagreece.org.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr