NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

GE: «Σπάει» στα τρία η εταιρεία που ιδρύθηκε το 1892 από τον Thomas Edison

GE: «Σπάει» στα τρία η εταιρεία που ιδρύθηκε το 1892 από τον Thomas Edison
10_11_2021 | 11:02 10_11_2021 | 11:05
epixeiro icon Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα

​Η General Electric θα διαχωριστεί σε τρεις ξεχωριστές εταιρείες.

Η εταιρεία θα διαχωριστεί σε ξεχωριστές μονάδες που θα επικεντρώνονται στην αεροπορία, την υγειονομική περίθαλψη και την ενέργεια.

Η GE σχεδιάζει να αναπτύξει τη μονάδα υγειονομικής περίθαλψης έως τις αρχές του 2023 και τη μονάδα ενέργειας έως τις αρχές του 2024.

«Δημιουργώντας τρεις κορυφαίες στον κλάδο, παγκόσμιες δημόσιες εταιρείες, η καθεμία θα μπορεί να επωφεληθεί από μεγαλύτερη εστίαση, προσαρμοσμένη κατανομή κεφαλαίων και στρατηγική ευελιξία, για να οδηγήσει σε μακροπρόθεσμη ανάπτυξη και αξία για πελάτες, επενδυτές και εργαζομένους», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος, Lawrence Culp.

«Βάζουμε την τεχνογνωσία μας, την ηγεσία και την παγκόσμια εμβέλειά μας για να εξυπηρετήσουμε καλύτερα τους πελάτες μας».

Σημειώνεται πως ακόμη δεν έχουν ληφθεί συγκεκριμένες αποφάσεις για την ονομασία των νέων εταιρειών, αλλά η τρέχουσα General Electric θα είναι η εκείνη που θα εστιάζει στην αεροπορία.

Η General Electric ιδρύθηκε στα τέλη του 1800 από τον Thomas Edison και πέρασε από διάφορους μετασχηματισμούς τον περασμένο αιώνα.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr