NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Η Boeing αναλαμβάνει την ευθύνη για τη συντριβή του 737 Max στην Αιθιοπία

Η Boeing αναλαμβάνει την ευθύνη για τη συντριβή του 737 Max στην Αιθιοπία

Η Boeing συμφώνησε να αναλάβει την ευθύνη για τη συντριβή του 737 Max στην Αιθιοπία το 2019 και να καταστεί υπεύθυνη για τις αξιώσεις αποζημίωσης από τις οικογένειες των 157 ανθρώπων που σκοτώθηκαν.

Βάσει της συμφωνίας που κατατέθηκε, η Boeing θα αποδεχτεί την ευθύνη για τη συντριβή και θα αναλάβει την αποκλειστική ευθύνη για τις αποζημιώσεις προς τις οικογένειες των θυμάτων, στο μέλλον.

Οι οικογένειες συμφώνησαν να μην ζητήσουν αποζημίωση από την Boeing, την οποία ήταν απίθανο να είχαν κερδίσει.

«Αυτό είναι ένα σημαντικό ορόσημο για τις οικογένειες, καθώς θα διασφαλίσει ότι όλες θα αντιμετωπίζονται δίκαια και θα είναι επιλέξιμες για ανάκτηση πλήρους αποζημίωσης σύμφωνα με τη νομοθεσία του Ιλινόις, δημιουργώντας παράλληλα ένα μονοπάτι για να προχωρήσουν σε μια τελική επίλυση», ανέφερε σε δήλωση μια επιτροπή που εκπροσωπεί τις περισσότερες οικογένειες των θυμάτων.

Σε ανακοίνωσή της, η Boeing εξέφρασε τα «θερμά της συλλυπητήρια» στις οικογένειες όσων έχασαν τη ζωή τους στην πτήση στην Αιθιοπία και στις οικογένειες των 189 ανθρώπων που σκοτώθηκαν μερικούς μήνες νωρίτερα σε συντριβή ενός 737 Max στην Ινδονησία.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr