NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Μεταξύ των κορυφαίων ασφαλιστικών η Generali

Μεταξύ των κορυφαίων ασφαλιστικών η Generali

Η Generali ενίσχυσε την θέση της στον Παγκόσμιο Δείκτη Βιωσιμότητας Dow Jones (DJSI) και στον Ευρωπαϊκό Δείκτη Βιωσιμότητας Dow Jones (DJSI Europe), ευρισκόμενη σήμερα μεταξύ των πέντε κορυφαίων εταιρειών στον ασφαλιστικό τομέα παγκοσμίως.

Ο δείκτης αποτυπώνει τη συνεχή δέσμευση του Ομίλου να ενσωματώσει τη βιωσιμότητα στις επιχειρηματικές του δραστηριότητες, σύμφωνα με το στρατηγικό του στόχο να αποτελεί Lifetime Partner των πελατών και των συνεργατών του.

Μεταξύ των σημαντικότερων δραστηριοτήτων, στο πλαίσιο της στρατηγικής “Generali 2021”, ο Όμιλος έχει, ήδη, σημειώσει σημαντική αύξηση παραγωγής ασφαλίστρων, που προέρχονται από ασφαλιστικά προϊόντα με κοινωνική και περιβαλλοντική αξία, αγγίζοντας περίπου τα 17 δισεκατομμύρια ευρώ και έχει διαθέσει 6 δισεκατομμύρια ευρώ σε βιώσιμες επενδύσεις.

Η Generali είναι επίσης μέλος της Net-Zero Asset Owner Alliance (NZAOA) και της Net-Zero Insurance Alliance (NZIA), οι οποίες στοχεύουν στην αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής, προωθώντας σχετικές πρωτοβουλίες στον ασφαλιστικό τομέα.

Από το 1999 ο δείκτης Βιωσιμότητας Dow Jones αποτελεί παγκόσμιο σημείο αναφοράς για τη βιωσιμότητα, κατατάσσοντας κορυφαίες εταιρείες με βάση την ανάλυση RobecoSAM.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr