NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

100% Hotel Show: Γνωρίζεις τι θα είναι το Architects Zone και τα Design Lounges;

100% Hotel Show: Γνωρίζεις τι θα είναι το Architects Zone και τα Design Lounges;
16_11_2021 | 12:26 18_11_2021 | 17:58
epixeiro icon Ειδήσεις | Events, Τουρισμός

Το Design και η Αρχιτεκτονική αποτελεί διαχρονικά ένα από τα σημεία αναφοράς της εμπειρίας του 100% Hotel Show, και στην ένατη διοργάνωση της Έκθεσης θα παρουσιαστεί ένας προπομπός για το τι θα ακολουθήσει στην επετειακή 10η διοργάνωση του 2022.

Φέρνοντας στο επίκεντρο τους ίδιους τους Αρχιτέκτονες, και με την Ξενοδοχειακή Αγορά να επιζητά να συναντηθεί κατ’ ιδίαν με ταλαντούχα σχεδιαστικά γραφεία, είτε για την ανάπτυξη είτε για την ανακαίνιση των καταλυμάτων τους, το 100% Hotel Show παρουσιάζει για πρώτη φορά την “Architects Zone”, με επιλεγμένα γραφεία να συμμετέχουν στο event ως εκθέτες. Η ιδέα είναι να παρουσιαστεί η σημασία του Αρχιτέκτονα στην διαδικασία ανάπτυξης ενός νέου καταλύματος και, πέρα από τον σχεδιασμό, να αναδειχθεί ο ρόλος του στην διαδικασία επιλογής υλικών.

Θέλοντας όμως να δοθεί στο Design μια πιο βιωματική εμπειρία, και με την απαίτηση της εποχής για περισσότερους Open-Air χώρους και Lounges, το 100% Hotel Show εξελίσσει το εκθεσιακό του μοντέλο δίνοντας την δυνατότητα σε Designers να διαμορφώσουν χώρους και να παρουσιάσουν τη δουλειά τους στο κοινό της Έκθεσης με έναν πιο πρακτικό τρόπο.

Έτσι, όλα τα lounges της έκθεσης παίρνουν ένα ζωντανό χαρακτήρα δειγματισμού, και επιμελούνται από την Μαίρη Σφυράκη- σε συνεργασία με ιδιαίτερα design brands όπως οι εταιρείες Benu, Inomo, Κούρτης, οι ειδικοί στον φωτισμό, Μαρίζα Γαλάνη και Samba Eliezer, αλλά και οι εταιρείες Διάστρα, Σαρλάς, Natural Greek Fabrics, Kimisoo, Rados και Candia.

Περισσότερα για την επετειακή έκδοση του 100% Hotel Show θα μάθετε στην Έκθεση, 19-22 Νοεμβρίου στο MEC Παιανίας.

Οι ενδιαφερόμενοι να το παρακολουθήσουν μπορούν να κάνουν την εγγραφή τους εδώ.

Δείτε επίσης: Τα νέα σήματα του 100% Hotel Show για τους εκθέτες με εξειδικευμένες λύσεις για ξενοδοχεία

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr