NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

​Επόμενοι στη διαδοχή: Σύγχρονοι γαλαζοαίματοι στη νέα καμπάνια της Raffles

​Επόμενοι στη διαδοχή: Σύγχρονοι γαλαζοαίματοι στη νέα καμπάνια της Raffles

Παρουσιάζοντας το πρώτο διαφημιστικό εγχείρημα του Peter Greenaway CBΕ: η καινούργια ταινία μικρού μήκους με ένα “πρωτοεμφανιζόμενο καστ” από σύγχρονους γαλαζοαίματους, που γεφυρώνει την ευγενή κληρονομιά της Raffles με το ισχυρό μέλλον της.

Η Raffles Hotels & Resorts παρουσιάζει την καμπάνια “Hotel Royalty Since 1887”, η οποία δημιουργήθηκε από το Creative Studio της Accor, ένα ποικιλόμορφο καστ από σύγχρονους γαλαζοαίματους και τον διάσημο σκηνοθέτη και καλλιτέχνη Peter Greenaway. Γνωστός για τις υποβλητικές ταινίες του με τις εντυπωσιακές εικόνες, ο Peter Greenaway φέρνει το ισχυρό όραμά του σε αυτή τη συνεργασία η οποία αποτελεί το πρώτο εμπορικό project της καριέρας του. Η καμπάνια αποτίει φόρο τιμής στην ιστορία και στο κύρος του brand μέσα από ένα καινοτόμο, συγκινητικό, ασυνήθιστο και άτυπο πρίσμα – δίνοντας νέα πνοή στην αριστοκρατική αύρα των ξενοδοχείων μέσα από ένα καστ πολλών γενεών που πάντα θεωρούσαν τη Raffles την αγαπημένη τους επιλογή πολυτελούς διαμονής.

Η νέα καμπάνια σχεδιάστηκε με στόχο να επαναπροσδιορίσει τη χρυσή εποχή του ταξιδιού, με κάθε κάδρο να προσομοιάζει με πίνακα ζωγραφικής με κορεσμένα χρώματα και υφές που φαντάζουν εξωτικά και τολμηρά και την ίδια στιγμή οικεία. Γυρισμένη εξολοκλήρου στο Raffles Singapore, τη γενέτειρα του brand, η καμπάνια βασίζεται στις θεμελιώδεις αρχές της Raffles, προβάλλοντας την εξαιρετική εμπειρία που προσφέρει το brand. Εμπνευσμένη από τη φιλοσοφία της Raffles για αληθινή πολυτέλεια που δεν αφορά μόνο σε αυτό που κάνουμε αλλά και στο πώς νιώθουμε, η καμπάνια αναδεικνύει τη θέση του brand ως έναν προορισμό για τους λάτρεις των ταξιδιών, ένα σημείο συνάντησης για διάφορες κουλτούρες με διεθνείς επιρροές, ένα μέρος όπου γεννιούνται ιστορίες και θρύλοι.

Προβάλλοντας μια μαγευτική μέρα της ζωής στα Raffles, η καμπάνια ακολουθεί ένα καστ από σύγχρονους γαλαζοαίματους -HIRH Catharina von Habsburg, Αρχιδούκισσα της Αυστρίας, Πριγκίπισσα της Ουγγαρίας και της Βοημίας με τη μητέρα της HIRH Αρχιδούκισσα Anna Gabriele von Habsburg, το γένος von Wrede, HRH Maharaja Sawai Padmanabh Singh, Βασιλιά της Τζαϊπούρ, George Spencer-Churchill, Μαρκήσιος του Blandford, HRH Πριγκίπισσα Μαρία-Ολυμπία της Ελλάδος και της Δανίας και ΗΗ Πρίγκιπα Nikolai της Δανίας- σε μια σειρά από υπέροχες και ιδιαίτερες περιπέτειες. Καθώς η μέρα προχωρά, οι σκηνές οδηγούνται σε ένα κρεσέντο μέσα από μια “έκρηξη” χρωμάτων, υφών και κίνησης που κορυφώνεται με την ευχαρίστηση ενός πληθωρικού δείπνου. Σε όλες τις σκηνές, οι απλές απολαύσεις αναδεικνύονται και το ταξίδι εμπνέει μια αίσθηση θαυμασμού και έκπληξης, αντανακλώντας την αληθινή ουσία του brand και την αίσθηση της Raffles που βιώνουν οι επισκέπτες.

Από τη συγγραφή μέχρι την ενασχόληση με τη μόδα και από το πόλο μέχρι την αεροπορία, κάθε μέλος του βασιλικού καστ έχει ένα προσωπικό πάθος που συνδέεται με τις ρίζες του brand Raffles. Ο σκηνοθέτης Peter Greenaway έχει ενσωματώσει αυτά τα πάθη στην καμπάνια με συμβολικούς και ουσιαστικούς τρόπους. Μια ιδιαίτερα έντονη σκηνή απεικονίζει τη HIRH Catharina von Habsburg να γράφει ακριβώς εκεί που ο Rudyard Kipling, ένας από τους αγαπημένους της συγγραφείς, έγραψε το “Βιβλίο της Ζούγκλας”. Ο Greenaway αποτυπώνει μια απίστευτα συγκινητική στιγμή, καθώς η von Habsburg γράφει ένα συναισθηματικό γράμμα στην πρόγονό της, Μαρία Αντουανέτα. Σε όλη την ταινία, ο Greenaway έχει ως στόχο να αναδείξει το Raffles ως ένα exclusive “καταφύγιο” για πολυταξιδεμένους connoisseurs μαγεύοντάς τους με ξεχωριστές και ουσιαστικές εμπειρίες.

Για να παρακολουθήσετε την ταινία του Peter Greenaway, πατήστε εδώ: http://www.raffles.com/raffles-life/raffles-royalty.

Ένα θρυλικό brand γνωστό για τη δημιουργία ξενοδοχείων-τοπόσημο σε πολιτιστικά πλούσιους προορισμούς σε όλο τον κόσμο, η Raffles σχεδιάζει να διπλασιάσει το χαρτοφυλάκιό της έως το 2024, προσθέτοντας μια σειρά από ξεχωριστούς προορισμούς που θα συνεχίσουν να θέτουν τα πρότυπα στην πολυτελή φιλοξενία. Πρόσφατα, η Raffles άνοιξε ένα δεύτερο ξενοδοχείο στο Ντουμπάι (The Palm), ενώ το πολυαναμενόμενο Raffles London στο The OWO πρόκειται να αρχίσει λειτουργία του το 2022, μαζί με άλλα flagship ξενοδοχεία που έχουν προγραμματιστεί για τη Βοστόνη, την Ντόχα, την Τζέντα, το Μακάο, το Μπαχρέιν, τη Μόσχα και αλλού.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr