NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Για 2η χρονιά ψηφιακά τα Business Days από το Πανόραμα Επιχειρηματικότητας & Σταδιοδρομίας​​

Για 2η χρονιά ψηφιακά τα Business Days από το Πανόραμα Επιχειρηματικότητας & Σταδιοδρομίας​​
19_11_2021 | 12:44 22_11_2021 | 15:25
epixeiro icon Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα, Events

Προσαρμοσμένα στις νέες συνθήκες, τα Business Days του θεσμού συνεχίζονται και φέτος δυναμικά με τις εγγραφές συμμετοχής να γίνονται ως και 24 Νοεμβρίου.

Μετά το 2ο Ψηφιακό Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας, έρχονται τα Ψηφιακά Business Days, ο ιδιαίτερα επιτυχημένος θεσμός ο οποίος συμπληρώνει σχεδόν μια δεκαετία ζωής, δημιουργώντας γέφυρες μεταξύ των νέων και του κόσμου των επιχειρήσεων.

Φέτος, για δεύτερη συνεχή χρονιά, τα Business Days διεξάγονται Ψηφιακά δίνοντας τη δυνατότητα στους νέους να τα παρακολουθήσουν από κάθε γωνιά της Ελλάδας αλλά και από το εξωτερικό.

Τα ψηφιακά Business Days είναι δίωρα ή τρίωρα ενημερωτικά – εκπαιδευτικά webinar, τα οποία διοργανώνονται με την πρωτοβουλία σημαντικών ελληνικών και πολυεθνικών επιχειρήσεων που εδρεύουν στη χώρα. Μέσω αυτών, υψηλόβαθμα στελέχη παρουσιάζουν το αντικείμενο και τη δραστηριότητα των εταιρειών. Παράλληλα, το τμήμα ανθρώπινου δυναμικού δίνει χρήσιμες συμβουλές στους νέους, από τη πλευρά του εργοδότη, ενδεικτικά όπως το τι αναζητούν από τους υποψηφίους, που εστιάζουν στις συνεντεύξεις, κλπ, διευρύνοντας την οπτική των νεοεισερχόμενων στην αγορά.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και αφορά φοιτητές και αποφοίτους μέχρι 30 ετών, από όλα τα εκπαιδευτικά ιδρύματα που σχετίζονται με καριέρα στον επιχειρηματικό κόσμο: πολυτεχνεία, οικονομικές σχολές, σχολές πληροφορικής, επιστήμες της υγείας, στατιστική, μαθηματικά κτλ.

Τα οφέλη για τους συμμετέχοντες είναι πολλαπλά και σημαντικά, καθώς πέρα από τις γνώσεις που αποκτούν σχετικά με τη λειτουργία των επιχειρήσεων, εκ των έσω, μπορούν να θέσουν τις δικές τους ερωτήσεις, καθώς και να δικτυωθούν με τα στελέχη-εισηγητές. Επιπλέον, ενημερώνονται απευθείας από το τμήμα ανθρώπινου δυναμικού εάν υπάρχουν ανοικτές θέσεις εργασίας ή πρακτικής, αποκτώντας έτσι μια επιπλέον ευκαιρία στην επαγγελματική τους σταδιοδρομία.

Όσον αφορά τις εταιρείες μπορούν, μέσα από τη διαδικασία αυτή, να εντοπίσουν ταλαντούχους νέους και να στελεχώσουν τα τμήματα τους ενισχύοντας παράλληλα το “Employer Branding” τους.

Την πρωτοβουλία των Business Days υποστηρίζουν με την δυναμική και πολύτιμη συμβολή τους μια σειρά καταξιωμένων ελληνικών και πολυεθνικών εταιρειών. Φέτος, μάλιστα, ο θεσμός ενισχύθηκε με την συμμετοχή 40 εταιρειών, από 25 που ήταν πέρσι. Οι εταιρείες που συμμετέχουν είναι: Pharmathen, ΝΙΚΑΣ, EY, Όμιλος Quest, Όμιλος ΤΙΤΑΝ, Cenergy, ΙQVIA , Coca-Cola Τρία Έψιλον, Deloitte, DEMO, Skytalys, Eurobank, Ε.Ι. Παπαδόπουλος, Interamerican, Latsco Shipping, Nestle, Oracle, Παπαστράτος, PeopleCert, PwC, Siemens, Teleperformance, Vodafone, Barilla, Dialectica, ΕΛΠΕΝ, ICAP, KPMG, METRO, Miele, OTE Όμιλος Εταιρειών, PepsiCo, Unilever, Upstream, ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ-ΛΙΛΛΥ, Bayer, Eurolife FFH, Grant Thornton, Imerys, V+O Greece.

Τα Business Days θα διενεργηθούν μέσα από γνωστές πλατφόρμες όπως Microsoft Teams και Zoom και οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή έως και τις 24 Νοεμβρίου μέσω της Online Πλατφόρμας του θεσμού: https://www.pan-orama.org/BusinessDays/

Η πρωτοβουλία των Business Days αποτελεί μέρος της διοργάνωσης Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας. Φορέας του θεσμού είναι το Ερευνητικό Κέντρο Στρατηγικής Διοίκησης των Επιχειρήσεων και Επιχειρηματικότητας, ΝΠΙΔ Μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα το οποίο έχει συσταθεί από τον κ. Λαδόπουλο.

Συνολικά, μέχρι σήμερα, έχουν πραγματοποιηθεί 231 Business Days από 78 διαφορετικές εταιρείες και φορείς, έχοντας προσελκύσει +11.500 από νέους που έχουν αγκαλιάσει το θεσμό και έχουν επωφεληθεί σημαντικά από αυτόν.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr