NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Με φορτιστές αυτοκινήτων όλα τα νέα σπίτια στο Ηνωμένο Βασίλειο

Με φορτιστές αυτοκινήτων όλα τα νέα σπίτια στο Ηνωμένο Βασίλειο

Η ύπαρξη σταθμών φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων (EV) θα απαιτείται για όλα τα νέα σπίτια και επιχειρήσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο από το 2022, όπως ανακοίνωσε σήμερα η βρετανική κυβέρνηση.

Το νέο μέτρο στοχεύει να ενισχύσει την υιοθέτηση EV στη χώρα, προσθέτοντας έως και 145.000 επιπλέον σημεία φόρτισης κάθε χρόνο.

«Αυτό θα σημαίνει ότι οι άνθρωποι θα μπορούν να αγοράσουν νέα ακίνητα που θα είναι ήδη έτοιμα για το μέλλον της ηλεκτροκίνησης, ενώ θα διασφαλίζεται ότι τα σημεία φόρτισης θα είναι άμεσα διαθέσιμα σε νέα καταστήματα και χώρους εργασίας σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο», αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου.

Η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου έχει ήδη υποστηρίξει την εγκατάσταση πάνω από 250.000 σημείων φόρτισης, επομένως οι νέοι κανόνες θα αυξήσουν αυτόν τον αριθμό κατά περισσότερο από 50 τοις εκατό μόνο τον πρώτο χρόνο.

Κτίρια όπως σούπερ μάρκετ και χώροι εργασίας περιλαμβάνονται στο νόμο, μαζί με ανακαινίσεις μεγάλης κλίμακας που θα έχουν πάνω από 10 θέσεις στάθμευσης. Ωστόσο, οι λεπτομέρειες των κανόνων, όπως οι προδιαγραφές και η ισχύς των εγκαταστάσεων, δεν έχουν ακόμη δημοσιευθεί.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr