NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διεθνή
ανάγνωση

Μεγάλη αλυσίδα λιανικής παραδίδει πάνες και τρόφιμα με drone

Μεγάλη αλυσίδα λιανικής παραδίδει πάνες και τρόφιμα με drone

Ο μεγαλύτερος λιανοπωλητής της Αμερικής πραγματοποιεί ακόμη περισσότερες παραδόσεις μέσω drone.

Η Walmart θα μεταφέρει αγαθά όπως φάρμακα για τον βήχα, θερμόμετρα και άλλα προϊόντα που σχετίζονται με την υγεία, αλλά και κονσέρβες, παιδικά είδη όπως πάνες και χάρτινα πιάτα, μέσω drone, σε πελάτες στο Αρκάνσας που ζουν πολύ κοντά σε ένα κατάστημα της στο Farmington.

Η υπηρεσία θα λειτουργεί επτά ημέρες την εβδομάδα, από τις 8 το πρωί έως τις 8 το βράδυ.

Η επιλογή παράδοσης drone της Walmart έρχεται μέσω μιας συνεργασίας με την DroneUp, μια startup από τη Βιρτζίνια που παρέχει τεχνολογία και σχετικές υπηρεσίες. Σύμφωνα με τη Walmart, μηχανικοί πτήσης θα ελέγχουν και θα καθοδηγούν κάθε παράδοση για να διασφαλίζουν ότι η παραγγελία θα φτάνει με ασφάλεια.

Η υπηρεσία θα επεκταθεί σε επιπλέον τοποθεσίες τους επόμενους μήνες και η Walmart σχεδιάζει, τελικά, να την παρέχει υπηρεσία σε μεγαλύτερες αποστάσεις.

«Όταν επενδύσαμε στο DroneUp νωρίτερα φέτος, οραματιστήκαμε μια δυνατότητα παράδοσης drone που θα μπορούσε να εκτελεστεί γρήγορα και να υιοθετηθεί σε πολλά καταστήματα», δήλωσε ο Tom Ward, ανώτερος αντιπρόεδρος των υπηρεσιών last mile στη Walmart.

Η Amazon, η Alphabet και η UPS είναι μεταξύ άλλων εταιρειών που επιθυμούν να επεκτείνουν τις δυνατότητες παράδοσης με αυτόν τον τρόπο.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr