NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

​ΕΛΠΕ: Πληροφοριακό σημείωμα απόσχισης κλάδου διύλισης, εφοδιασμού και πωλήσεων πετρελαιοειδών​

​ΕΛΠΕ: Πληροφοριακό σημείωμα απόσχισης κλάδου διύλισης, εφοδιασμού και πωλήσεων πετρελαιοειδών​

Στη δημοσιότητα έδωσε η Ελληνικά Πετρέλαια το πληροφοριακό σημείωμα απόσχισης του κλάδου διύλισης, εφοδιασμού και πωλήσεων πετρελαιοειδών​ και τη μεταβίβασή του σε νέα εταιρεία, που θα συσταθεί.

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση της εταιρείας αναφέρεται ότι η Ελληνικά Πετρέλαια Α.Ε. (εφεξής η «Εταιρεία») ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι, το Πληροφοριακό Σημείωμα, που συντάχθηκε σύμφωνα με τις διατάξεις της παραγράφου 4.1.3.12 του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών, καθώς και τις σχετικές διατάξεις της απόφασης υπ' αριθ. 25/17.7.2008 του Διοικητικού Συμβουλίου του Χρηματιστήριου Αθηνών, για την απόσχιση του κλάδου διύλισης, εφοδιασμού και πωλήσεων πετρελαιοειδών και πετροχημικών και τη μεταβίβασή του σε νέα εταιρεία, που θα συσταθεί σύμφωνα με τις διατάξεις του ν.4601/2019 και του άρθρου 52 του ν. 4172/2013, έκαστος όπως ισχύει, έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Χρηματιστηρίου Αθηνών (www.athexgroup.gr) και δημοσιευτεί στην ιστοσελίδα της Εταιρείας (www.helpe.gr/investor-relations/CorporateTransformation/SupportingMaterial/).

Σημειώνεται ότι η σύνταξη και η διάθεση του παρόντος Πληροφοριακού́ Σημειώματος έγινε σύμφωνα με τις διατάξεις της παραγράφου 4.1.3.12 του Κανονισμού́ του Χρηματιστήριου Αθηνών, καθώς και τις σχετικές διατάξεις της απόφασης υπ’ αριθ. 25/17.7.2008 του Διοικητικού́ Συμβουλίου του Χρηματιστήριου Αθηνών, όπως ισχύουν κατά́ το χρόνο σύνταξής του.

Επισημαίνεται, τέλος, ότι η ολοκλήρωση της απόσχισης τελεί υπό την αίρεση των κατά τον νόμο απαιτούμενων εγκρίσεων από τη γενική συνέλευση των μετόχων της «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ», καθώς και της λήψης όλων των αναγκαίων εγκρίσεων και αδειών από τις αρμόδιες διοικητικές και εποπτικές αρχές.

 Πληροφοριακό Σημείωμα (1.15 MB)

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr