NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Επανήλθε η Xenia, σε κλίμα αισιοδοξίας οι μεγάλες εμπορικές συναντήσεις ξενοδόχων

Επανήλθε η Xenia, σε κλίμα αισιοδοξίας οι μεγάλες εμπορικές συναντήσεις ξενοδόχων

Δυναμικά έρχεται να συμβάλλει στην επανεκκίνηση του τουρισμού στη χώρα η Xenia 2021 (27-29 Νοεμβρίου 2021) με την συμμετοχή μεγάλων επιχειρήσεων της αγοράς κατασκευών, προμηθειών. Η έκθεση στοχεύει να αναδείξει τους άξονες πάνω στους οποίους θα στηριχτεί το νέο μοντέλο τουρισμού, να αναδείξει τους τρόπους βελτίωσης του ελληνικού τουρισμού αλλά και να συμβάλλει στις συμφωνίες εμπορικών συνεργασιών.

Το ραντεβού των ξενοδόχων στην μετά covid-19 εποχή στηρίζει το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος προσφέροντας λύσεις στο νέο μεταλλασσόμενο περιβάλλον, χτίζοντας σχέσεις εμπιστοσύνης.

Θανάσης Παναγούλιας, Διευθύνων Σύμβουλος Forum AE

Το 2021, ο τουρισμός κατόρθωσε να δείξει την τεράστια δυναμική του, ενισχύοντας την αίγλη του στο εξωτερικό, αλλά και στέλνοντας πολύ θετικά μηνύματα για την πορεία του το 2022, τόνισε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Forum AE Θανάσης Παναγούλιας. Στην χρονική αυτή συγκυρία η Xenia 2021 με 350 εκθέτες επανεμφανίζεται με στόχο την επανεκκίνηση του τουρισμού στο νέο ανταγωνιστικό περιβάλλον. Η Xenia, υπογραμμίζει, δεν είναι απλά μία έκθεση είναι ένα εργαλείο για τους ξενοδόχους για να αναβαθμίσουν περισσότερο τις υπηρεσίες και να αποκτήσουν υψηλότερες θέσεις και μερίδια από την τουριστική κίνηση.

Αλέξανδρος Βασιλικός, Πρόεδρος Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος

H τουριστική σεζόν φέτος εξελίχθηκε πολύ καλά, τόνισε ο Πρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος, Αλέξανδρος Βασιλικός, τόσο σε επίπεδο αφίξεων όσο και δαπάνης ανά επισκέπτη. Στόχος, μεταξύ άλλων, είναι ο σχεδιασμός της επόμενης ημέρας της φιλοξενίας, η οποία διαθέτει υψηλότερη ικανότητα αναχαίτισης αρνητικών οικονομικών συγκυρίων σε σχέση με άλλους κλάδους της οικονομίας.

Κατασκευές και προμήθειες δείχνουν το ενδιαφέρον των επενδυτών στον τουρισμό

Οι επενδύσεις σε κάθε προορισμό, η σωστή προβολή, η εκπαίδευση και αναβάθμιση των δεξιοτήτων του ανθρωπίνου δυναμικού είναι παράγοντες που θα ενισχύσουν τα μερίδια της χώρας και τα έσοδα της οικονομίας. Στην κατεύθυνση αυτή η Xenia 2021 έρχεται δυναμικά να συνεισφέρει στην αναβάθμιση των υποδομών και των υπηρεσιών των ξενοδοχείων. Η μεγάλη συμμετοχή της κατασκευαστικής και προμηθευτικής αγοράς των ξενοδοχείων δείχνει και ταυτόχρονα προσελκύει το ενδιαφέρον των επενδυτών στον τομέα του τουρισμού.

Προκλήσεις, ευκαιρίες, πρωτοβουλίες

Η έκθεση που διεξάγεται στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo αναδεικνύει, μεταξύ άλλων, τον τρόπο αειφορίας του ελληνικού τουρισμού σε επίπεδο κατασκευών και προμηθειών, τις ευκαιρίες και τις προκλήσεις του μέλλοντος, τη σημασία του ελληνικού πρωινού, το ρόλο των boutique hotels στη νέα πραγματικότητα - μία νέα πρωτοβουλία του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr