NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Νέο επεισόδιο Marketing in Practice: Αποτελεσματική́ Διαχείριση Επαγγελματικών Σχέσεων

Νέο επεισόδιο Marketing in Practice: Αποτελεσματική́ Διαχείριση Επαγγελματικών Σχέσεων

​Οι ανθρώπινες σχέσεις είναι το πιο σημαντικό -αλλά και το πιο απαιτητικό- κεφάλαιο σε μια επιχείρηση. Οι ομάδες των ανθρώπων είναι αυτές που φέρνουν αποτελέσματα, ο συνδυασμός διαφορετικών προσωπικοτήτων και η ένωση διαφόρων δεξιοτήτων.

Για να υπάρξει ισορροπία και θετικό πρόσημο είναι σημαντικό να υπάρχουν αρμονία, ενσυναίσθηση, κατανόηση και σωστά όρια μεταξύ των συνεργατών. Ακούγεται εύκολο, αλλά στην πραγματικότητα οι διαπροσωπικές εργασιακές σχέσεις είναι μια εξαιρετικά σύνθετη υπόθεση.

Στο νέο επεισόδιο της τηλεοπτικής εκπομπής Marketing in Practice o σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας με καλεσμένη στο studio του Attica TV/SBC TV Channel την Ψυχολόγο – Ψυχοθεραπεύτρια Μαρία Ρώτα, συζητούν για την διαχείριση των σχέσεων εντός μιας επιχείρησης με σκοπό την ισορροπία και την αποτελεσματικότητα.

Απαντήθηκαν ερωτήματα όπως: - Τι είναι αυτό που κάνει μια διαπροσωπική σχέση αυθεντική; - Τι είναι αυτό που κάνει μια διαπροσωπική σχέση παραγωγική; - Ποια είναι τα όρια που πρέπει να θέτουμε στην επαγγελματική μας ζωή; - Για ποιους λόγους είναι δύσκολο -κάποιες φορές- να θέσουμε τα σωστά όρια που μας προστατεύουν συναισθηματικά; - Τι πρέπει να κάνουμε όταν τα όρια αυτά δεν τηρούνται; - Ποια είναι τα στάδια που περνάει μια σχέση, και συγκεκριμένα μια επαγγελματική διαπροσωπική σχέση; - Ποιο είναι το μυστικό για να διατηρήσουμε μια επαγγελαμτική σχέση σε βάθος χρόνου; - Τι γίνεται όταν ένας από τους δύο συναδέλφους αλλάξει θέση (πάρει προαγωγή) και το σημείο αναφοράς/ανάγκες/στόχοι αλλάζουν; - Πότε μια σχέση είναι δυσλειτουργική; και πολλά άλλα!

Παράλληλα ο Επιχειρηματίας – Ιδιοκτήτης εταιρίας Digital Marketing Σπύρος Ανδριόπουλος, μας παρουσιάζει την διαχείριση των επαγγελματικών σχέσεων με στόχο την παραγωγικότητα στην πράξη.

Τέλος, o σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας παρουσιάζει 6 tips για αποτελεσματικές σχέσεις στο επιχειρηματικό περιβάλλον.

Ενημέρωση: Λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας στο πλαίσιο αποφυγής της διασποράς του κορωνοϊού SARS-CoV-2 κατά τη διάρκεια του γυρίσματος. Οι συντελεστές, οι καλεσμένοι και ο παρουσιαστής υποβάλλονται σε rapid test αντιγόνου για COVID-19.

Η εκπομπή “Marketing in Practice and more”, παραγωγή του μοναδικού οικονομικού - επιχειρηματικού καναλιού της χώρας SBC TV/Attica TV που μετρά πάνω από 140 επεισόδια και μεταδίδεται από 2014, ασχολείται με την επιχειρηματικότητα και με τον κλάδο του μάρκετινγκ. Αντικείμενό της αποτελεί η παρουσίαση επιχειρηματικών εννοιών, παραδειγμάτων και προτάσεων ώστε να καταστήσει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις ανταγωνιστικές στο ελληνικό αλλά και στο διεθνές γίγνεσθαι. Στο «Marketing in Practice and more» παρουσιάζονται οι βασικές επιχειρηματικές αρχές, τα εργαλεία και οι τεχνικές μάρκετινγκ που θα βοηθήσουν τη μικρομεσαία επιχείρηση να αναπτυχθεί μέσα από τα μάτια των ίδιων των επιχειρηματιών και των ανθρώπων της αγοράς. Χρηστικές συμβουλές, προτάσεις και απόψεις στη μικρή οθόνη, με αισιόδοξη προσέγγιση, τάση ανάπτυξης και κόντρα στις καθημερινές αρνητικές ειδήσεις. Η εκπομπή επιμελείται και παρουσιάζεται τις 7 τελευταίες τηλεοπτικές σεζόν από τον πιστοποιημένο σύμβουλο μάρκετινγκ Θέμη Σαρανταένα, που εξειδικεύεται στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις (www.marketingconsultant.gr) με χορηγούς επικοινωνίας τα: epixeiro.gr, startup.gr & franchise.gr.

Η εκπομπή, παραγωγής του οικονομικού SBC, μεταδίδεται στην τηλεόραση από το Attica TV μέσω Digea και LiveStreaming κάθε Πέμπτη 20.30 και σε επανάληψη κάθε Σάββατο 10.00. Αναμεταδίδεται από τους περιφερειακούς τηλεοπτικούς σταθμούς: Αλήθεια TV (Λέσβος, Λήμνος, Χίος και Ψαρά) κάθε Παρασκευή στις 19.30 & 23.30, DION TV (Ημαθία, Θεσσαλονίκη, Κιλκίς, Πέλλα, Πιερία και Χαλκιδική) κάθε Κυριακή στις 18:00, SYROS TV (Νησιά Κεντρικού Αιγαίου) κάθε Δευτέρα & Παρασκευή στις 18.30, Αιγαίo TV (Δωδεκάνησα & Σάμος) κάθε Σάββατο στις 19.00, Ionian TV (Αργολίδα, Αρκαδία, Κορινθία, Λακωνία, Μεσσηνία, Αχαΐα, Ηλεία, νότια παράλια Στερεάς Ελλάδας και Ζάκυνθος) κάθε Παρασκευή στις 19.00 και κάθε Δευτέρα στις 13.30, SMILE Plus (Καρδίτσα, Λάρισα, Μαγνησία και Τρίκαλα) κάθε Σάββατο & Κυριακή στις 21.00, Vergina TV (Ημαθία, Θεσσαλονίκη, Κιλκίς, Πέλλα, Πιερία και Χαλκιδική) κάθε Σάββατο & Κυριακή στις 18.30, Αχελώος TV (Αιτωλοακαρνανία, Άρτα, Θεσπρωτία, Ιωάννινα, Πρέβεζα και νησιά του Ιονίου) Δευτέρα στις 23.00 και κάθε Παρασκευή στις 19.15, West Channel (Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα)κάθε Τρίτη στις 13:30 και Κυριακή στις 13:00, New Greek TV (Αμερική & Καναδάς) κάθε Σάββατο 17.30 (τοπική ώρα).

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr