NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Ενώσεις, Επιμελητήρια
ανάγνωση

Μπρατάκος: Τo ΕΒΕΑ δίνει νέο ορισμό στην έννοια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης

Μπρατάκος: Τo ΕΒΕΑ δίνει νέο ορισμό στην έννοια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης

​Στη νέα δράση εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, "ΕΒΕΑ talks", του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών αναφέρθηκε ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ, Γιάννης Μπρατάκος, κατά τη χθεσινή συνέντευξή του στην ΕΡΤ και την εκπομπή "…από τις 6".

"Το ΕΒΕΑ θέλει να δώσει έναν νέο ορισμό στην έννοια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης. Να την διευρύνει, πέρα από το ωφέλιμο αλλά τυπικό πλαίσιο που έχει καθοριστεί. Να την προσαρμόσει σε ομάδες ανθρώπων που έχουν παραγκωνιστεί στο παρελθόν, λόγω των κοινωνικών αγκυλώσεων.

Πρέπει λοιπόν κι εμείς, να συνδράμουμε ώστε οι ομάδες αυτές να βγουν από το περιθώριο και να ενταχθούν σε μία κοινωνία που προοδεύει", ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Μπρατάκος.

Ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ σημείωσε ότι "Στη σημερινή πρώτη εκδήλωση του ΕΒΕΑ talks, θα συζητήσουμε με ωφελούμενους της Μονάδας Κοινωνικής Επανένταξης του ΟΚΑΝΑ για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν κατά την ενσωμάτωσή τους στη σύγχρονη εργασιακή πραγματικότητα.

Η επαγγελματική αποκατάσταση είναι το τελευταίο στάδιο του προγράμματος επανένταξης. Και το πιο σημαντικό, καθώς, αν δεν πετύχει, δυστυχώς, μεγάλο ποσοστό των ανθρώπων αυτών, επιστρέφει στα ναρκωτικά".

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr