NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Δημόσια Διοίκηση
ανάγνωση

Μεγάλες οι προοπτικές επιχειρηματικής συνεργασίας Κύπρου - Ελλάδας

Μεγάλες οι προοπτικές επιχειρηματικής συνεργασίας Κύπρου - Ελλάδας

​Οι προοπτικές για διεύρυνση της επιχειρηματικής συνεργασίας Κύπρου – Ελλάδας είναι μεγάλες για τα επόμενα χρόνια.

Αυτό το μήνυμα έστειλε η σύναξη επιχειρηματιών των δύο χωρών, που παρευρέθηκαν σε εκδήλωση που οργάνωσαν η Πρεσβεία της Ελλάδας στην Κύπρο και ο Επιχειρηματικός Σύνδεσμος Κύπρου – Ελλάδας στην Πρεσβευτική Κατοικία στη Λευκωσία.

Στην εκδήλωση που παρευρέθηκαν οι Υφυπουργοί Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής κ. Κυριάκος Κόκκινος και Ναυτιλίας κ. Βασίλης Δημητριάδης αντίστοιχα, απηυθύναν χαιρετισμό ο Πρέσβης της Ελλάδας στην Κύπρο κ. Ιωάννης Παπαμελετίου και ο Πρόεδρος του Επιχειρηματικού Συνδέσμου Κύπρου – Ελλάδας κ Ιωσήφ Ιωσήφ.

Στον χαιρετισμό του ο κ. Πρέσβης είπε ότι οι επιχειρηματικές σχέσεις των δύο χωρών παρά τα προβλήματα που δημιούργησε η πανδημία, βρίσκονται σε πολύ καλό σημείο.

Επίσης διαβεβαίωσε τους επιχειρηματίες ότι η Πρεσβεία της Ελλάδας είναι στη διάθεση τους για κάθε βοήθεια στις δραστηριότητες τους.

Από την πλευρά του ο κ. Ιωσήφ είπε ότι ο Επιχειρηματικός Σύνδεσμος θα συνεχίσει τις δράσεις του για προώθηση των οικονομικών, εμπορικών και επιχειρηματικών σχέσεων Κύπρου – Ελλάδας με στόχο την περαιτέρω σύσφιξη των δεσμών των δύο χωρών.

Οι παρευρεθέντες επιχειρηματίες αντάλλαξαν απόψεις μεταξύ τους και δήλωσαν ικανοποίηση από την πρωτοβουλία για οργάνωση αυτής της εκδήλωσης.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr