NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Marketing in Practice: Video στα Social Media & αυξήστε τις πωλήσεις σας

Marketing in Practice: Video στα Social Media & αυξήστε τις πωλήσεις σας

​Στο Digital Marketing χρησιμοποιούμε πολλά εργαλεία για να πετύχουμε τον στόχο μας. Μια ανερχόμενη τάση των τελευταίων χρόνων είναι η χρήση των videos για την δημιουργία περιεχομένου. Μια τάση που επικρατεί όλο και περισσότερο και από ότι φαίνεται έχει έρθει για να μείνει. Ο συνδυασμός εικόνας και ήχου και η δυνατότητα να μπορούμε να περάσουμε ένα μήνυμα άμεσα και με ακρίβεια καθιστούν τα videos ένα δυνατό εργαλείο στην προώθηση μιας επιχείρησης.

Στο νέο επεισόδιο της τηλεοπτικής εκπομπής Marketing in Practice o σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας με καλεσμένo στο studio του Attica TV/SBC TV Channel τον Internet Marketing Strategist Κωνσταντίνο Μάριο Ανδρούτσο, συζητούν για τα online videos, πώς πρέπει να τα χρησιμοποιούμε και πως μπορούν αυτά να γίνουν πιο αποτελεσματικά.

Απαντήθηκαν ερωτήματα όπως: - Πόσο σημαντικό ρόλο παίζει το video σήμερα στο online μάρκετινγκ; - Για ποιο λόγο βλέπουμε αυτήν την ενίσχυση του ρόλου; - Πόσο έχει βοηθήσει σε αυτό το Tik-Tok με την δημιουργία περιεχομένου; - Ποια είναι τα συστατικά για ένα αποτελεσματικό video; - Με ποιους τρόπους μπορούμε να προωθήσουμε online ένα video; - Πως πετυχαίνουμε το απαραίτητο conversion (και τι είναι αυτό); - Υπάρχει άμεση συσχέτιση μεταξύ views και πωλήσεων; - Παραγωγή περιεχομένου inhouse ή outsourced; Κόστος; Πόσο μπορεί/πρέπει να «αντέξει» ένας μικρομεσαίος επιχειρηματίας; - Ποιο το μέλλον των online videos; και πολλά άλλα!

Παράλληλα ο Επιχειρηματίας – Ιδιοκτήτης εταιρίας εμπορίας κρεάτων Βασίλης Σιάκος, μας παρουσιάζει τα online videos στην πράξη μέσα από την προώθηση της δικής του επιχείρησης. Τέλος, o σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας παρουσιάζει 8 τρόποι για να δείχνουν τα videos σας περισσότερο επαγγελματικά!

Ενημέρωση: Λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας στο πλαίσιο αποφυγής της διασποράς του κορωνοϊού SARS-CoV-2 κατά τη διάρκεια του γυρίσματος. Οι συντελεστές, οι καλεσμένοι και ο παρουσιαστής υποβάλλονται σε rapid test αντιγόνου για COVID-19.

Η εκπομπή “Marketing in Practice and more”, παραγωγή του μοναδικού οικονομικού - επιχειρηματικού καναλιού της χώρας SBC TV/Attica TV που μετρά πάνω από 140 επεισόδια και μεταδίδεται από 2014, ασχολείται με την επιχειρηματικότητα και με τον κλάδο του μάρκετινγκ. Αντικείμενό της αποτελεί η παρουσίαση επιχειρηματικών εννοιών, παραδειγμάτων και προτάσεων ώστε να καταστήσει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις ανταγωνιστικές στο ελληνικό αλλά και στο διεθνές γίγνεσθαι. Στο «Marketing in Practice and more» παρουσιάζονται οι βασικές επιχειρηματικές αρχές, τα εργαλεία και οι τεχνικές μάρκετινγκ που θα βοηθήσουν τη μικρομεσαία επιχείρηση να αναπτυχθεί μέσα από τα μάτια των ίδιων των επιχειρηματιών και των ανθρώπων της αγοράς. Χρηστικές συμβουλές, προτάσεις και απόψεις στη μικρή οθόνη, με αισιόδοξη προσέγγιση, τάση ανάπτυξης και κόντρα στις καθημερινές αρνητικές ειδήσεις. Η εκπομπή επιμελείται και παρουσιάζεται τις 7 τελευταίες τηλεοπτικές σεζόν από τον πιστοποιημένο σύμβουλο μάρκετινγκ Θέμη Σαρανταένα, που εξειδικεύεται στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις (www.marketingconsultant.gr) με χορηγούς επικοινωνίας τα: epixeiro.gr, startup.gr & franchise.gr.

Η εκπομπή, παραγωγής του οικονομικού SBC, μεταδίδεται στην τηλεόραση από το Attica TV μέσω Digea και LiveStreaming κάθε Πέμπτη 20.30 και σε επανάληψη κάθε Σάββατο 10.00. Αναμεταδίδεται από τους περιφερειακούς τηλεοπτικούς σταθμούς: Αλήθεια TV (Λέσβος, Λήμνος, Χίος και Ψαρά) κάθε Παρασκευή στις 19.30 & 23.30, DION TV (Ημαθία, Θεσσαλονίκη, Κιλκίς, Πέλλα, Πιερία και Χαλκιδική) κάθε Κυριακή στις 18:00, SYROS TV (Νησιά Κεντρικού Αιγαίου) κάθε Δευτέρα & Παρασκευή στις 18.30, Αιγαίo TV (Δωδεκάνησα & Σάμος) κάθε Σάββατο στις 19.00, Ionian TV (Αργολίδα, Αρκαδία, Κορινθία, Λακωνία, Μεσσηνία, Αχαΐα, Ηλεία, νότια παράλια Στερεάς Ελλάδας και Ζάκυνθος) κάθε Παρασκευή στις 19.00 και κάθε Δευτέρα στις 13.30, SMILE Plus (Καρδίτσα, Λάρισα, Μαγνησία και Τρίκαλα) κάθε Σάββατο & Κυριακή στις 21.00, Vergina TV (Ημαθία, Θεσσαλονίκη, Κιλκίς, Πέλλα, Πιερία και Χαλκιδική) κάθε Σάββατο & Κυριακή στις 18.30, Αχελώος TV (Αιτωλοακαρνανία, Άρτα, Θεσπρωτία, Ιωάννινα, Πρέβεζα και νησιά του Ιονίου) Δευτέρα στις 23.00 και κάθε Παρασκευή στις 19.15, West Channel (Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα)κάθε Τρίτη στις 13:30 και Κυριακή στις 13:00, New Greek TV (Αμερική & Καναδάς) κάθε Σάββατο 17.30 (τοπική ώρα).

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr