NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

​Τον Οκτώβριο 2022 η έκθεση Chillventa ​για την τεχνολογία ψύξης​

​Τον Οκτώβριο 2022 η έκθεση Chillventa ​για την τεχνολογία ψύξης​

Η διεθνής έκθεση για την τεχνολογία ψύξης Chillventa 2022 θα πραγματοποιηθεί ζωντανά στο εκθεσιακό κέντρο της Νυρεμβέργης από τις 11 έως τις 13 Οκτωβρίου 2022

Μετά τη μεγάλη επιτυχία του συνεδρίου European Heat Pump Summit που διενεργήθηκε φέτος, οι προετοιμασίες για την Chillventa βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. Η κορυφαία έκθεση στον κόσμο για την τεχνολογία ψύξης θα πραγματοποιηθεί ζωντανά στο εκθεσιακό κέντρο της Νυρεμβέργης από τις 11 έως τις 13 Οκτωβρίου 2022, όπου η διεθνής κοινότητα ψύξης, κλιματισμού, εξαερισμού και αντλιών θερμότητας θα συναντηθεί ξανά για να δικτυωθεί δια ζώσης, να ανακαλύψει καινοτομίες και να συζητήσει τις τελευταίες τάσεις και μελλοντικές εξελίξεις. Ως συνήθως, μία ημέρα πριν την έναρξη της έκθεσης, θα διεξαχθεί το υψηλού επιπέδου συνέδριο Chillventa CONGRESS, το οποίο θα δώσει απαντήσεις στα ζητήματα που επηρεάζουν τη βιομηχανία. Οι υποψήφιοι εκθέτες μπορούν ήδη να κάνουν κράτηση για τα περίπτερά τους εύκολα και άνετα ηλεκτρονικά για να συμμετάσχουν σε αυτό το σημαντικό γεγονός στην ατζέντα του κλάδου.

H Chillventa 2022 θα βάλει ξανά το προσκήνιο τις τεχνολογίες ψύξης, AC, εξαερισμού και αντλιών θερμότητας, καθώς και την τεχνολογία μόνωσης, C&I και τους αυτοματισμούς.

Τα κυριότερα σημεία της Chillventa 2022

Εκτός από την εκτεταμένη γκάμα προϊόντων από διακεκριμένους εκθέτες και σημαντικούς παράγοντες του κλάδου, η οποία περιλαμβάνει αμέτρητες καινοτομίες και καλύπτει ολόκληρο το φάσμα του κλάδου, η Chillventa προσφέρει επίσης ένα εντυπωσιακό και πλούσιο πρόγραμμα υποστήριξης, όπου η ανταλλαγή γνώσης, η δικτύωση και η μάθηση βρίσκονται στο επίκεντρο. Το συνέδριο Chillventa CONGRESS, το οποίο ξεκινά την ημέρα πριν από την έκθεση, παρέχει πληροφορίες στο υψηλότερο επαγγελματικό επίπεδο για ζητήματα που επηρεάζουν τον κλάδο. Τα διάφορα forum στους εκθεσιακούς ορόφους κατά τη διάρκεια της Chillventa παρέχουν στοχευμένες πληροφορίες για καινοτομίες και τάσεις, ενώ ενδιαφέρουσες ειδικές παρουσιάσεις, ξεναγήσεις και περιηγήσεις ειδικά για εκπαιδευόμενους και μαθητευόμενους παρέχουν ένα κατάλληλο συμπλήρωμα στο πρόγραμμα υποστήριξης υψηλού διαμετρήματος στην κορυφαία έκθεση στον κόσμο για την τεχνολογία ψύξης.

Βασικά θέματα για το 2022

Στην Chillventa, οι εκθέτες, το πρόγραμμα CONGRESS και τα forums παρέχουν απαντήσεις στα ερωτήματα που επηρεάζουν τα διάφορα τμήματα της βιομηχανίας:

  • Πώς μπορεί να βελτιωθεί η ενεργειακή απόδοση των συστημάτων;
  • Πώς μπορούν τα συστήματα ψύξης να βοηθήσουν στη διευκόλυνση της ενεργειακής μετάβασης;
  • Τι είναι το πιο πρόσφατο στα ψυκτικά μέσα;
  • Τι συμβαίνει με την τάση των «υβριδικών συστημάτων»;
  • Και πολλά άλλα

Άλλα βασικά θέματα στη Chillventa 2022 θα είναι η κυκλική οικονομία και η αλυσίδα ψύξης στον φαρμακευτικό τομέα.

Οι αιτήσεις συμμετοχής συνεχίζονται, και οι υποψήφιοι εκθέτες μπορούν να κάνουν την αίτησή τους ηλεκτρονικά, εύκολα και άνετα, για να λάβουν μέρος στην Chillventa 2022.

Για περισσότερες πληροφορίες και τον σύνδεσμο εγγραφής, μεταβείτε στη διεύθυνση: http://www.chillventa.de/en/become-an-exhibitor.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr