NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Δημόσια Διοίκηση
ανάγνωση

Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης συμμετέχει στην IBTM World 2021

Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης συμμετέχει στην IBTM World 2021

Στη διεθνή έκθεση IBTM World 2021, που πραγματοποιήθηκε στη Βαρκελώνη από τις 30 Νοεμβρίου έως τις 2 Δεκεμβρίου 2021, συμμετείχε ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης.

Με επικεφαλής τον ΕΟΤ, ο φιλοξενούμενος στο περίπτερο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης και οι 22 Έλληνες συνεκθέτες, κέρδισαν τις εντυπώσεις παρουσιάζοντας την Ελλάδα ως έναν σημαντικό και ασφαλή προορισμό στην τουριστική βιομηχανία συνεδρίων και εκδηλώσεων.

Την πρόεδρο του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης και Αντιπεριφερειάρχη Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης κ. Βούλα Πατουλίδου υποδέχτηκε στα γραφεία τους η Διευθύντρια Δημοσίων και Διεθνών σχέσεων του Οργανισμού Τουρισμού Βαρκελώνης, κ. Rosa Bada.

Στη συνάντηση συζητήθηκε η προοπτική άμεσης συνεργασίας των δύο φορέων σε συγκεκριμένα projects προβολής προορισμών.

Ακόμη, η κα Πατουλίδου συναντήθηκε με τη Διευθύντρια του Συνεδριακού Φορέα της Καταλονίας κ. Sonia Serracarbassa όπου διερευνήθηκε η προοπτική συνεργασίας στην διαδικτυακή προώθηση των δύο προορισμών για το 2022.

Η κ Πατουλίδου δήλωσε: «Η Θεσσαλονίκη έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια να δημιουργήσει ένα στιβαρό όνομα στην αγορά των μεγάλων διεθνών συνεδρίων και εκθέσεων. Η στρατηγική της θέση στην Ελλάδα και την Ευρώπη την καθιστούν υπολογίσιμη δύναμη με ανοδική πορεία».

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr