NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Διακρίσεις για την Εθνική ομάδα Πληροφορικής στην Διεθνή Βαλκανική Ολυμπιάδα Πληροφορικής BOI

Διακρίσεις για την Εθνική ομάδα Πληροφορικής στην Διεθνή Βαλκανική Ολυμπιάδα  Πληροφορικής BOI

Η Ελληνική Εταιρεία Επιστημόνων και Επαγγελματιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΕΠΥ) ανακοινώνει ότι η Εθνική Ομάδα Πληροφορικής συμμετείχε στην Διεθνή Βαλκανική Ολυμπιάδα Πληροφορικής 2020 (International Olympiad on Informatics, BOI2021, https://iati-shu.org/) η οποία διοργανώθηκε μεταξύ 24 και 28 Νοεμβρίου 2021.

Η ΒΟΙ2021 οργανώθηκε από το υπουργείο Παιδείας της Βουλγαρίας και διεξήχθη εξ’ αποστάσεως (online) παράλληλα με τον Διεθνή διαγωνισμό πληροφορικής από το πανεπιστήμιο στην πόλη του Shumen. Την Εθνική ομάδα πληροφορικής εκπροσώπησαν οι μαθητές:

ΛΙΑΜΠΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ Ε. ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗ

ΜΠΟΚΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

1ο ΓΕΛ ΜΙΚΡΑΣ

ΡΑΔΑΙΟΣ

ΜΑΡΚΟΣ

1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΟΥΛΑΣ

ΡΑΣΒΑΝΗΣ

ΑΝΔΡΕΑΣ

5ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΟΛΟΥ

Η απόφαση για διεξαγωγή του διαγωνισμού BOI2021 εξ’ αποστάσεως (online) ελήφθη μεταξύ των Βαλκανικών κρατών, λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που επικρατούν εξαιτίας της πανδημίας και λαμβάνοντας υπόψη την υγιεινή και ασφάλεια των συμμετεχόντων μαθητών και των συνοδών. Η Οργανωτική και η Επιστημονική Επιτροπή του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Πληροφορικής με την υποστήριξη των Εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη στην Θεσσαλονίκη και του τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής και Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, οργάνωσαν και υλοποίησαν με επιτυχία τη συμμετοχή της Εθνικής Ομάδας Πληροφορικής στον διεθνή αυτόν διαγωνισμό, σύμφωνα με τις οδηγίες των διοργανωτών.

Στα πλαίσια του διαγωνισμού BOI2021 οι μαθητές μας διακρίθηκαν ως εξής:

Ο μαθητής ΡΑΔΑΙΟΣ ΜΑΡΚΟΣ από το 1οΓυμνάσιο Βούλας με χάλκινο μετάλλιο και ο μαθητής ΛΙΑΜΠΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ από τα Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη με εύφημη μνεία. Αρχηγοί και συνοδοί της Εθνικής ομάδας ήταν τα μέλη της ΕΠΥ Πίπης Ευάγγελος και Καρέλης Παναγιώτης.

Η ΕΠΥ επιθυμεί να εκφράσει τις θερμές ευχαριστίες της σε όλους όσους προσέφεραν και υποστήριξαν την διεξαγωγή του 33ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Πληροφορικής. Πιο συγκεκριμένα:

  • Στα Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη
  • Στο τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής και Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής ∙ Στον όμιλο QUEST
  • Στο ORACLE ACADEMY
  • Στους υποστηρικτές, ATCOM A.E., ΠΕΚΑΠ Δ.Ε., Σύνδεσμο Ιδρυτών Ελληνικών Ιδιωτικών Εκπαιδευτηρίων, City College, SourceLair.com, E-Emphasis και στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο
  • Τη ΣΗΜΜΥ/ ΕΜΠ και τους καθηγητές κκ. Ν. Παπασπύρου και Δ. Φωτάκη για τη διοργάνωση του camp του 33ου ΠΔΠ και
  • Σε όλους όσους συνέβαλαν αφιλοκερδώς και εθελοντικά για την πραγματοποίηση του Διαγωνισμού. Επίσης στο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, για την υποστήριξη και την αιγίδα που μας παρείχε.
... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr