NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Η l’artigiano στηρίζει τα παιδιά του Οργανισμού «Κιβωτός του Κόσμου» για τα Χριστούγεννα

Η l’artigiano στηρίζει τα παιδιά του Οργανισμού «Κιβωτός του Κόσμου» για τα Χριστούγεννα

Στις φετινές γιορτές η l’artigiano μοιράζει χαρά κι ελπίδα στα παιδιά του εθελοντικού μη κερδοσκοπικού Οργανισμού Ειδικής Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας και Παιδιού «Κιβωτός του Κόσμου», μέσω της ενέργειας Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης “Share the Love”!

Η l’artigiano συνεισφέρει στον Οργανισμό «Κιβωτός του Κόσμου» και προσκαλεί το κοινό να γίνει πολύτιμο κομμάτι της “Share the Love” πρωτοβουλίας της.

Έτσι, μέχρι και τις 31 Ιανουαρίου 2022, το κοινό θα μπορεί να συμβάλλει στην ενέργεια στήριξης του έργου της Κιβωτού του Κόσμου, προσφέροντας το ποσό της επιλογής του, με κάθε online παραγγελία μέσα από το website της l’artigiano. Ταυτόχρονα, η l’artigiano, δεσμεύεται ότι θα διπλασιάσει το ποσό που θα συγκεντρωθεί από τις δωρεές του κόσμου, κατά το διάστημα στο οποίο η δράση είναι σε ισχύ.

Η σειρά δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που διοργανώνει η l’artigiano με τον τίτλο “Share the Love” αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της εταιρικής ταυτότητας του ομίλου. Μέσα από ενέργειες όπως αυτή, μπορεί και ανταποδίδει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την αγάπη και την εμπιστοσύνη του κοινού, στηρίζοντας έμπρακτα την κοινωνία και το περιβάλλον.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr