NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Τον Φεβρουάριο επιστρέφουν τα Δωρεάν Ξενοδοχειακά Webinars της Hotelier Academy

Τον Φεβρουάριο επιστρέφουν τα Δωρεάν Ξενοδοχειακά Webinars της Hotelier Academy
22_12_2021 | 10:42 03_02_2022 | 13:41
epixeiro icon Ειδήσεις | Events, Τουρισμός

Το Live Event της Hotelier Academy επιστρέφει για τέταρτη φορά τον Φεβρουάριο 2022, με νέους ομιλητές που θα αναλύσουν τα trends του ξενοδοχειακού κλάδου, αλλά και εκπαιδευτικά webinars πάνω στη λειτουργία των ξενοδοχείων, το management, το operation, το F&B, το Front Desk, αλλά και το Digital and Sales.

Τον Φεβρουάριο θα διεξαχθεί ο τέταρτος κύκλος των Δωρεάν Live Webinars της Hotelier Academy (https://www.live.hotelieracademy.gr/), κατά τη διάρκεια των οποίων, κορυφαίοι επαγγελματίες του χώρου, θα παρουσιάσουν ξενοδοχειακές εκπαιδευτικές θεματικές πάνω στην λειτουργία, πώληση αλλά και διαχείριση ενός καταλύματος, με στόχο πάντα την ενίσχυση της τεχνογνωσίας τόσο των εργαζομένων σε Ξενοδοχεία, όσο και των ίδιων των ξενοδόχων.

Καθώς ο βασικός στόχος του event είναι να παρουσιάσει τα νέα ξενοδοχειακά trends και τις σύγχρονες πρακτικές του χώρου, η ομάδα της Hotelier Academy, έχει επιλέξει μια σειρά από special καλεσμένους που θα καλύψουν ιδιαίτερα θέματα όπως η εφαρμογή της μόδας στα ξενοδοχεία, η vegan προσέγγιση των menu, η διαμόρφωση ατμόσφαιρας μέσω του φωτισμού, αλλά και το ολιστικό μοντέλο της ευεξίας και σε συνδυασμό με τις πιο κλασσικές θεματολογίες, θα παρουσιάσουν τα επόμενα βήματα της ξενοδοχειακής αγοράς.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί μέσω της ανανεωμένης πλατφόρμας E-Learning της Hotelier Academy, ενώ όλα τα webinars θα μεταδοθούν ζωντανά μέσα από το The Foundry Suites, που θα αποτελέσει το φετινό σκηνικό της δράσης. Παράλληλα, το κοινό θα μπορεί να παρακολουθεί τα webinars και μέσα από τα Social Media της Hotelier Academy, αλλά και των συνεργαζόμενων τρίτων μέσων που θα συμμετέχουν, δίνοντας στο event έναν social χαρακτήρα που θα επιτρέπει στο κοινό να επιλέξει τον τρόπο παρακολούθησης που το εξυπηρετεί καλύτερα.

Τέλος, όπως και κάθε χρόνο, η δράση θα έχει έναν έντονο διαδραστικό χαρακτήρα με το κοινό να συμμετέχει πιο ενεργά, ενώ παράλληλα, οι εκπαιδευόμενοι θα μπορούν να λάβουν και ειδικό πιστοποιητικό παρακολούθησης για το κάθε webinar, μετά την ολοκλήρωση και των σχετικών Tests και Assignments που θα θέσει ο κάθε ομιλητής.

Πώς Συμμετέχουν οι Εταιρείες

Οι Εταιρείες που συμμετέχουν κάθε χρόνο στο Event της Hotelier Academy, έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε άμεση επαφή με το Ξενοδοχειακό κοινό, παρουσιάζοντας ενδιαφέρουσες θεματολογίες που στοχεύουν στην παροχή εκπαίδευσης και τεχνογνωσίας στον κλάδο. Στόχος είναι να μοιραστούν την τεχνογνωσία τους με το Ξενοδοχειακό κοινό αλλά και να αποτελέσει το event ένα άμεσο κανάλι επικοινωνίας και ανταλλαγής ιδεών.

Ανάμεσα στις εταιρείες που θα λάβουν μέρος στο event του Φεβρουαρίου, θα βρίσκονται οι Loguers Hospitality και INcrementUM, που θα μιλήσουν για τους τρόπους ανάπτυξης της στρατηγικής πωλήσεων, η MarketUp και η Marinet, που θα αναλύσουν τις τάσεις πάνω στο digital marketing και advertising, η Renivate και η Cendyn, δύο από τα κορυφαία CRM στον κόσμο, αλλά και εταιρείες όπως η PremiumBrands και η iDComs, που σχετίζονται άμεσα με την εμπειρία διαμονής που παρέχει ένα κατάλυμα.

Τρόποι Συμμετοχής και Παρακολούθησης:

Η συμμετοχή του κοινού στα Webinars είναι εντελώς δωρεάν και οι δηλώσεις συμμετοχής θα ανοίξουν την τελευταία εβδομάδα του Ιανουαρίου, ωστόσο, το κοινό μπορεί να δηλώνει ήδη το ενδιαφέρον του για το event σε αυτό το link, έτσι ώστε να έχει προτεραιότητα στη δήλωση συμμετοχής για τα webinars που θέλει να παρακολουθήσει.

Όσοι είχαν πραγματοποιήσει την εγγραφή τους στους προηγούμενους κύκλους των δωρεάν webinars, δεν χρειάζεται να κάνουν εγγραφή ξανά και θα λάβουν προσωπικό μήνυμα την ημέρα που θα ανοίξει η πλατφόρμα δήλωσης συμμετοχής.

Δομή του Live Event:

1 Φεβρουαρίου 2022 – Opening Day

Το opening του Event θα πραγματοποιηθεί από τον Νίκο Σ. Μοράντη, ο οποίος θα κάνει μια αναδρομή στις ξενοδοχειακές τάσεις των τελευταίων χρόνων και θα μιλήσει για το πώς αναμένεται να διαμορφωθούν τα ξενοδοχειακά trends το 2022. Στο opening θα συμμετέχουν και καλεσμένοι-έκπληξη, οι οποίοι θα ανακοινωθούν σύντομα μέσω των social media της Hotelier Academy.

7-27 Φεβρουαρίου - Webinars

Τα δωρεάν webinars θα διεξαχθούν μεταξύ 7 - 27 Φεβρουαρίου, και θα πραγματοποιηθούν από καταξιωμένους επαγγελματίες του χώρου, οι οποίοι θα αναλύσουν ενδιαφέρουσες θεματικές και θα δώσουν συμβουλές πάνω στο αντικείμενο της εξειδίκευσής τους.

28 Φεβρουαρίου 2022 – Student Day

Την τελευταία ημέρα του Event, θα παρουσιαστεί ένα ειδικό πρόγραμμα με orientation Webinars για Σπουδαστές, σε συνεργασία με κορυφαία Εκπαιδευτικά Ιδρύματα στην Ελλάδα, μέσα από ένα ιδιαίτερο format προσαρμοσμένο στα νεανικά κοινά.

Κατά τη διάρκεια του Student Day, θα παρουσιαστούν Webinars τα οποία:

  • Θα επεξηγούν τα διάφορα Ξενοδοχειακά Job Descriptions ανάλογα με τον τομέα σπουδών.
  • Θα παρουσιάζουν τη Work Routine στις διάφορες θέσεις Εργασίας στα Ξενοδοχεία.
  • Θα εκπαιδεύουν πάνω σε βασικές γνώσεις της Ξενοδοχειακής Αγοράς.

Συμμετοχή ως ομιλητής:

Αν ενδιαφέρεστε να συμμετέχετε ως sponsored στα Δωρεάν Webinars της Hotelier Academy Greece, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Στέλλα Ζένιου στο stella@hotelieracademy.org ή στο +30 2103245142 και να εξετάσετε το ενδεχόμενο συνεργασίας.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr