NEWSFLASH...
The Unkeeper
ανάγνωση

The Unkeeper: Καλά και όμορφα Χριστούγεννα

The Unkeeper: Καλά και όμορφα Χριστούγεννα

Κινούμενη άμμος οι τηλεθεατές αλλά έχουν το «αλάνθαστο». Δείτε τι παρακολούθησαν την Παρασκευή 17/12 που δεν προβάλλονται τα γνωστά τρία σήριαλ μυθοπλασίας. Πρώτο οι ΣΥΜΠΕΘΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΙΡΑΝΑ - MEGA: 27,1. Ναι είναι η έκπληξη της χρονιάς και δείτε τι ακολουθεί δεύτερο και τρίτο Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ - STAR: 25,3 και οι ΕΙΔΗΣΕΙΣ - STAR: 19,3! Μετά ο ΗΛΙΟΣ του ANTENNA: 22,5 και το CELEBRITY GAME NIGHT του MEGA: 14,1, η ΦΑΡΜΑ του ANTENNA: 14,6 και εδώ άλλη έκπληξη ΤΑΙΝΙΑ ΚΙΝΟΥΜΕΝΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ - ALPHA: 13,2, DEAL του ALPHA: 18,1, οι ΣΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ του SKAI 14,7 και η δεκάδα κλείνει ΜΗΝ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΤΗ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ του ALPHA: 14,1 στη χιλιοστή επανάληψη σε ζώνη prime time! Το Σάββατο ευτυχώς το κοινό γυρίζει την πλάτη στο trash show JUST THE TWO OF US του ALPHA με 13.0 σε πέντε ώρες πρόγραμμα από τις 20:01 έως 01:20.

Μάλλον θα το δεχτεί η κυβέρνηση, καθώς η πανδημία καλά κρατεί. Αναφερόμαστε ότι μετά την απαλλαγή της καταβολής της ετήσιας δόσης ύψους 3,5 εκατομμυρίων ευρώ για κάθε σταθμό το 2020, στο πλαίσιο των μέτρων που ελήφθησαν από την κυβέρνηση για τις πληττόμενες από την πανδημία επιχειρήσεις, το θέμα της πλήρους κατάργησης της καταβολής αντιτίμου για τις άδειες επανέρχεται με τη μορφή πάγιου αιτήματος.

Ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ, έχοντας ως πυξίδα την αξιόπιστη και αντικειμενική ενημέρωση των πολιτών, πραγματοποίησε, χθες, Τρίτη 21 Δεκεμβρίου, διαδικτυακό συνέδριο για τα «Fake News». Να το πούμε ο ΑΝΤ1 με τη δύναμη που έχει ως μέσο τους μάζεψε όλους στο διαδικτυακό φόρουμ με θέμα: Μπροστά σε ποιες προκλήσεις βρίσκονται αντιμέτωποι οι διαχειριστές πληροφοριών; Η αξιοπιστία μιας είδησης απειλείται από την ταχύτητα μετάδοσής της; Τι προβλέπει η υπάρχουσα νομοθεσία για την αντιμετώπιση των fake news; Πώς έχει λειτουργήσει η παραπληροφόρηση, στον καιρό της πανδημίας; Προσωπικότητες από τον χώρο της πολιτικής και της δημοσιογραφίας, διακεκριμένοι ακαδημαϊκοί και επιστήμονες, από την Ελλάδα και το εξωτερικό, ανταποκρίθηκαν στην πρωτοβουλία του Ομίλου, και θα παραθέσουν τις απόψεις τους πάνω στο ακανθώδες ζήτημα των ψευδών ειδήσεων. Τώρα, τη σκοπιμότητα του συνεδρίου μπορείτε να την αναζητήσετε πίσω από τις γραμμές του lobbing και της χαμένης αξιοπιστίας που έχουν πια οι τηλεοπτικές ειδήσεις.

Το one channel της Alter Ego επελαύνει στην ενημέρωση. Θα φέρει ανατροπές στο χώρο της τηλεοπτικής ενημέρωσης.

H Mindshare χώρισε το λογότυπο της στη μέση. Στην Ελλάδα εδώ και κάποια χρόνια έχουμε mind share BOLD και Mindshare SPOT. Πάντα πρωτοπόρος η Ελλάδα;

Ο Μιχάλης Τσαμάζ στο τιμόνι του ΟΤΕ ως το 2024, άρα και ο διαφημιστικός λογαριασμός στην Ogilvy. Αυτό είναι πρωτοχρονιάτικο λαχείο.

Τελικά, τη συνδρομή ή τέλος στον ΕΔΟΕΑΠ τον πληρώνει το μέσο ή το media agency;

Σε ποια εταιρεία επικοινωνίας ο Τρύφωνας Σαμαράς ο κομμωτής έφερε τύχη;

Παρασκηνιακά, τόσο η κυβέρνηση, όσο και η αγορά των media και της διαφημιστικής, συζητούν να φέρουν νομοσχέδιο για την ποσόστωση της διαφήμισης που θα απορροφούν τα "αθηναϊκά" μέσα και τα περιφερειακά. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για τη διατήρηση του 70-30. Πώς όμως η κυβέρνηση θα το ελέγχει μέσω ειδικής πλατφόρμας; Δύσκολο.

Το ενιαίο μητρώο των media της ελληνικής αγοράς και της περιφέρειας θα φέρει η κυβέρνηση το Φεβρουάριο. Huge project!

Επίκειται μεταγραφή μεγατόνων στην επικοινωνία.

Στα δικαστήρια θα λύσουν τις διαφορές τους εταιρεία επικοινωνίας και πελάτης. Λάθος!

Την σκέφτονται τη συγχώνευση εταιρείες στο Γέρακα.

Το βραβείο ντοκιμαντέρ μικρού μήκους στο 10ο Διεθνές Φεστιβάλ Ψηφιακού Κινηματογράφου που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, απέσπασε το ντοκιμαντέρ «EXODUS» που βασίζεται σε έρευνα, σενάριο και σκηνοθεσία του δημοσιογράφου της ΕΡΤ Θωμά Σίδερη. Το βραβείο παρέλαβαν ο δημιουργός του ντοκιμαντέρ Θωμάς Σίδερης και ο διευθυντής του ενημερωτικού site της ΕΡΤ, ertnews.gr, Αναστάσιος Οικονόμου. Το ντοκιμαντέρ, που θα είναι διαθέσιμο στο ertnews.gr στις 24 και 25 Δεκεμβρίου 2021, έχει ήδη συμμετάσχει στον ετήσιο διαγωνισμό της ABU (Ένωση Ασιατικών Δημόσιων Ραδιοτηλεοράσεων). Επίσης, συμμετέχει στο επίσημο διαγωνιστικό πρόγραμμα του Διεθνούς Φεστιβάλ «Slemani» που διεξάγεται από τις 17 ως τις 23 Δεκεμβρίου 2021 στην πόλη Σουλεϊμανίγια του Ιράκ. Αφορμή για το «EXODUS» αποτέλεσε η συνθήκη κατάπαυσης του πυρός το φθινόπωρο του 2020 στην επί σειρά ετών διαφιλονικούμενη περιοχή του Ναγκόρνο Καραμπάχ. Το ντοκιμαντέρ έχει ήδη μεταφραστεί στα ελληνικά, αγγλικά, αρμένικα, αζέρικα, ρωσικά και κουρδικά.

Χριστούγεννα με τα μουσικά ραδιόφωνα της ΕΡΤ

Σύγχρονα κάλαντα πάνω σε παραδοσιακές μελωδίες σε πρώτη ραδιοφωνική μετάδοση, πρωτότυπες ιστορίες ακροατών, άγνωστες ιστορίες πασίγνωστων χριστουγεννιάτικων τραγουδιών, ελληνικές συναυλίες από το 1986 έως το 2010 αλλά που έγραψαν ιστορία, αλλά και συναυλίες με τις μεγαλύτερες ορχήστρες, εδέσματα απ’ όλο τον κόσμο, μιούζικαλ και σάουντρακ για τη χρονιά που φεύγει μαζί με πολλές άλλες εκπλήξεις, περιλαμβάνονται στα χριστουγεννιάτικα προγράμματα των μουσικών ραδιοφώνων της ΕΡΤ που θα σας κρατήσουν συντροφιά την πιο μαγική περίοδο του χρόνου. Συγκεκριμένα: Χριστούγεννα στο Δεύτερο Πρόγραμμα 103,7, Χριστούγεννα στο Τρίτο Πρόγραμμα 90,9 & 95,6 και Χριστούγεννα στο Kosmos 93,6 & 107,0. Καλή Ακρόαση.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr