NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Δημόσια Διοίκηση
ανάγνωση

Περισσότερες από 500 εκατ. συναλλαγές έγιναν ψηφιακά το 2021

Περισσότερες από 500 εκατ. συναλλαγές έγιναν ψηφιακά το 2021

​Περισσότερες από 500 εκατομμύρια ψηφιακές συναλλαγές έγιναν μέσα στο 2021 σύμφωνα με ανάρτηση του υπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκου Πιερρακάκη στο Twitter.

Συγκεκριμένα ο κ. Πιερρακάκης σε διαδοχικές αναρτήσεις στο συγκεκριμένο μέσο κοιννωνικής δικτύωσης αναφέρει ότι «Το 2021 ήταν για τον ψηφιακό μετασχηματισμό μια χρονιά - σταθμός. Συνεχίζουμε ψηφιακά, με καθημερινές αλλαγές που αναβαθμίζουν την καθημερινότητα όλων των πολιτών».

Σε προηγούμενη ανάρτησή του σημειώνει ότι «οι πάνω από 500 εκατομμύρια ψηφιακές συναλλαγές μεταφράζονται σε περίπου 55 λιγότερες ουρές για κάθε ενήλικο πολίτη. Η εκθετική αύξηση αντικατοπτρίζει την πρόοδο και τις δυνατότητες της χώρας».

Ενώ σε άλλη ανάρτησή του αναφέρει ότι «το gov.gr σχεδιάστηκε για να αποτελεί κομμάτι της καθημερινότητας. Η ανταπόκριση των πολιτών μας δείχνει τον δρόμο για ακόμα περισσότερες και ακόμα πιο χρηστικές υπηρεσίες», και προσθέτει ότι ότι μέσα στο 2021 πραγματοποιήθηκαν 182 εκατ. επισκέψεις στο govgr, 31 εκατ. άυλες συνταγογραφήσεις, 27 εκατ. μεμονωμένες επισκέψεις, 5 εκατ. υπεύθυνες δηλώσεις

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr