NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διεθνή
ανάγνωση

Η PayPal επιβεβαιώνει ότι διερευνά την κυκλοφορία του δικού της stablecoin

Η PayPal επιβεβαιώνει ότι διερευνά την κυκλοφορία του δικού της stablecoin

Η PayPal Holdings διερευνά την περίπτωση διάθεσης του δικού της stablecoin, σύμφωνα με την ίδια την εταιρεία, η οποία επιβεβαίωσε την εξέλιξη μετά την ανακάλυψη σχετικών στοιχείων στην εφαρμογή της για iPhone.

«Εξερευνούμε ένα stablecoin. Εάν και όταν επιδιώξουμε να προχωρήσουμε, φυσικά θα συνεργαστούμε στενά με τις σχετικές ρυθμιστικές αρχές», τόνισε ο Jose Fernandez da Ponte, ανώτερος αντιπρόεδρος κρυπτονομισμάτων και ψηφιακών νομισμάτων στην PayPal, σε δήλωση στο Bloomberg News.

Τα Stablecoins είναι κρυπτονομίσματα που υποστηρίζονται και τιμολογούνται από την αξία ενός υπάρχοντος νομίσματος ή εμπορεύματος.

Τα αποδεικτικά στοιχεία του πειραματισμού της εταιρείας για την ανάπτυξη ενός stablecoin ανακαλύφθηκαν για πρώτη φορά στην εφαρμογή της PayPal από τον προγραμματιστή Steve Moser και κοινοποιήθηκαν στο Bloomberg.

Ο κρυφός κώδικας και οι εικόνες αποτέλεσαν απόδειξη για αυτό που φέρεται να ονομάζεται "PayPal Coin". Ο κωδικός υποδεικνύει ότι ένα τέτοιο νόμισμα θα υποστηρίζεται από το αμερικανικό δολάριο.

Μια εκπρόσωπος του PayPal είπε ότι οι εικόνες και ο κώδικας μέσα στην εφαρμογή PayPal προήλθαν από ένα πρόσφατο εσωτερικό hackathon. Αυτό σημαίνει ότι το λογότυπο, το όνομα και τα χαρακτηριστικά θα μπορούσαν να αλλάξουν μορφή, στην τελική κυκλοφορία του προϊόντος.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr