NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διεθνή
ανάγνωση

Παρά την πανδημία, η Google επενδύει 1 δισ. δολάρια για γραφεία στο Λονδίνο

Παρά την πανδημία, η Google επενδύει 1 δισ. δολάρια για γραφεία στο Λονδίνο

​Η Google επένδυσε 1 δισεκατομμύριο δολάρια για να αγοράσει ένα κτίριο στο κέντρο του Λονδίνου, το οποίο μέχρι σήμερα μίσθωνε.

Η Google, η οποία απασχολεί 6.400 άτομα στη Βρετανία, σχεδιάζει μια ανακαίνιση πολλών εκατομμυρίων λιρών των γραφείων της στο Central Saint Giles, κοντά στο Covent Garden στο κεντρικό Λονδίνο.

«Έχουμε το προνόμιο να δραστηριοποιούμαστε στο Ηνωμένο Βασίλειο για σχεδόν 20 χρόνια και η περιοχή αντανακλά τη συνεχή δέσμευσή μας για την ανάπτυξη και την επιτυχία της χώρας», δήλωσε η Ruth Porat, CFO της μητρικής εταιρείας της Google, Alphabet.

Η Google σχεδιάζει να ανακαινίσει το κτίριο ώστε να είναι προσαρμοσμένο για ομαδική εργασία και να διαθέτει αίθουσες συσκέψεων για υβριδική εργασία.

Η ανακαίνιση θα προσφέρει, επίσης, υπαίθριους στεγασμένους χώρους εργασίας, για να είναι δυνατή η εργασία στον καθαρό αέρα, είπε η εταιρεία.

Σύμφωνα με την Google, θα προσφέρεται χωρητικότητα 10.000 εργαζομένων στις εγκαταστάσεις της στο Ηνωμένο Βασίλειο, συμπεριλαμβανομένης μιας που αναπτύσσεται στο King's Cross του Λονδίνου.

«Αυτή η επένδυση σε θέσεις εργασίας από την Google είναι μια μεγάλη ψήφος εμπιστοσύνης στο Ηνωμένο Βασίλειο ως κορυφαίο τεχνολογικό κόμβο παγκοσμίως», δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών Rishi Sunak.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr