NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Η Workathlon διοργανώνει τις πρώτες υβριδικές ξενοδοχειακές ημέρες καριέρας

Η Workathlon διοργανώνει τις πρώτες υβριδικές ξενοδοχειακές ημέρες καριέρας

Τις πρώτες Υβριδικές Ξενοδοχειακές Ημέρες Καριέρας! 27 & 28 Ιανουαρίου: Διαδικτυακά 10 Φεβρουαρίου: Δια ζώσης, στο Athinais Cultural Center, στην Αθήνα διοργανώνει η Workathlon.​

Αναμφίβολα, ο ξενοδοχειακός κλάδος γνωρίζει ιδιαίτερη άνθηση τα τελευταία χρόνια, παρόλες τις πρωτόγνωρες συνθήκες που επικρατούν. Η αναζήτηση του ιδανικού υποψηφίου όμως μπορεί να είναι μια χρονοβόρα και κοστοβόρα διαδικασία. Στον αντίποδα, η αναζήτηση ενός ιδανικού εργοδότη μπορεί να οδηγεί σε αδιέξοδο πολλούς υποψηφίους. Αυτό το ταίριασμα ταλέντων και θέσεων εργασίας έρχεται να καλύψει η Workathlon με τις Ημέρες Καριέρας. Ταλέντα του ξενοδοχειακού κλάδου από Ελλάδα, Κύπρο και όχι μόνο, θα έρθουν σε επαφή με εργοδότες των κορυφαίων ξενοδοχειακών επιχειρήσεων.

Χάρη στο λογισμικό της Workathlon, μέσα σε μόλις μία ημέρα, οι επιχειρήσεις μπορούν να εξασφαλίσουν όλο το απαραίτητο τους προσωπικό για την σεζόν 2022! Φαντάζει ιδανικό; Μέσω 10-λεπτων συνεντεύξεων η διαδικασία γίνεται εύκολα και γρήγορα χωρίς αναμονές και χωρίς ατελείωτες στοίβες βιογραφικών. Η δυνατότητα online διεξαγωγής καταργεί γεωγραφικούς περιορισμούς ενώ οι συναντήσεις από κοντά δίνουν ένα στοιχείο ζωντάνιας και αλληλεπίδρασης.

Οι εργοδότες λοιπόν που θέλουν να καλύψουν το προσωπικό τους για την σεζόν 2022 και να απαλλαγούν από έναν σημαντικό όγκο της διαδικασίας στελέχωσης, δεν έχουν παρά να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους στο http://workathlon-5056555.hs-sites.com/hybrid-career-days-2022.

Οι υποψήφιοι που θέλουν να γνωρίσουν τους μελλοντικούς τους εργοδότες και να ανακαλύψουν ευκαιρίες εργασίας, μπορούν να κάνουν δωρεάν εγγραφή στο https://portal.workathlon.com/signup-events-thessaloniki?code=ae665656-c677-45f3-81dc-d02c66ee2d7f για το Διαδικτυακό event στις 27 & 28 Ιανουαρίου και στο https://portal.workathlon.com/signup-events-athens?code=ffedc7b2-ad88-484f-9056-20634995201a για τις 10 Φεβρουαρίου στην Αθήνα.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr