NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Σεμινάρια & Επιμόρφωση Στελεχών
ανάγνωση

Σεμινάρια Personal and Business Development από projectyou & TUV Hellas

Σεμινάρια Personal and Business Development από projectyou & TUV Hellas

​H projectyou διοργανώνει σε συνεργασία με την TUV Hellas, μια σειρά σεμιναρίων με διάρκεια 1-2 ωρών το καθένα που έχουν ως στόχο τα στελέχη και οι επαγγελματίες να μάθουν πώς να κτίσουν μια ενδιαφέρουσα προσωπική εικόνα και πώς να την επικοινωνούν αποτελεσματικά στην Αγορά, να μυήσουν τους συμμετέχοντες στα μυστικά των business politics, πώς να έχουν επιτυχή συνεργασία με τους συναδέλφους, προϊσταμένους και υφισταμένους και πως να έχουν την υποστήριξή τους στην επίτευξη των στόχων τους.

Οι συμμετέχοντες θα μυηθούν στις τεχνικές ανάπτυξης δημιουργικής σκέψης, στην εξεύρεση καινοτομικών ιδεών και στην επίλυση προβλημάτων με ρηξικέλευθες προσεγγίσεις. Τα στελέχη γίνονται πολύτιμα όταν μπορούν, στις σημερινές συνθήκες συνεχών αλλαγών και αναταράξεων, να αναπτύσσουν νέα προϊόντα, διαφορετικές υπηρεσίες, να επιλύουν άμεσα προβλήματα και να βοηθούν τον οργανισμό τους να διαφοροποιείται από τους ανταγωνιστές.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ. Για πληροφορίες και εγγραφές μπορείτε να επικοινωνήσετε: 6977999254, info@projectyou.gr.

Η Projectyou έχει εξειδικευτεί στην εκπαίδευση στελεχών και επαγγελματιών σε θέματα επιχειρηματικότητας και αποτελεσματικής διοίκησης επιχειρήσεων. Ήδη εκπαιδεύει και συμβουλεύει υφιστάμενους και δυνητικούς επιχειρηματίες σε όλη την Ελλάδα, τόσο σε συνεργασία με Επιμελητήρια, Δήμους και άλλους φορείς όσο και σε αυτοχρηματοδοτούμενα ανοικτά προγράμματα. Η Projectyou έχει βραβευτεί για την υποστήριξη της νεανικής επιχειρηματικότητας.

Τίτλοι Σεμιναρίων:

  1. Οικονομικά για Μη Οικονομικούς 09/02/2022
  2. 150+1 επίκαιρες επιχειρηματικές έννοιες (αναδειχτείτε σε “ολιστικό στέλεχος”) 15 & 16/02/2022
  3. Επιχειρηματική Σκέψη και Δράση 02 & 03/03/2022
  4. 40+ τεχνικές για επίλυση προβλημάτων και αποτελεσματική λήψη αποφάσεων 10 & 11/03/2022
  5. Lean, Agile and Resilient (LAR) Procurement Λιτές, Ευέλικτες και Ανθεκτικές Προμήθειες σε καταστάσεις Kρίσεων 14 & 15/03/2022
  6. Οικονομικά για Μη Οικονομικούς 22/03/2022

Απευθύνεται σε

  • Σε επαγγελματίες, νέους επιχειρηματίες και startups που θέλουν να κατευθύνουν αποτελεσματικά την επιχείρησή τους
  • Σε όσους θέλουν να αναπτύξουν το brand και το επαγγελματικό προφίλ τους
  • Σε όσους θέλουν να αναπτύξουν τα communication skills

Για περισσότερα σεμινάρια επισκεφτείτε την ιστοσελίδας μας.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr