NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Tα νέα διεθνή Πρότυπα GRI Universal Standards για εκθέσεις ESG παρουσιάζονται από το CSE

Tα νέα διεθνή Πρότυπα GRI Universal Standards για εκθέσεις ESG παρουσιάζονται από το CSE

Το Κέντρο Αειφορίας (CSE) διοργανώνει τον Φεβρουάριο το επίσημο εκπαιδευτικό πρόγραμμα για πρώτη φορά στην Ελλάδα για τα νέα διεθνή Πρότυπα GRI Universal Standards, που θα εφαρμοστούν για τη σύνταξη Εκθέσεων Βιώσιμης Ανάπτυξης- ESG.

Με δεδομένες τις γρήγορες εξελίξεις παγκοσμίως στον τομέα της Βιώσιμης Ανάπτυξης και ESG που επηρεάζουν όλες τις επιχειρήσεις, εισηγμένες και μη εισηγμένες, τώρα αλλάζουν και τα παγκόσμια πρότυπα ESG του διεθνούς Οργανισμού Global Reporting Initiative (GRI).

Τα πρότυπα του GRI παραμένουν με ποσοστό 76% τα πιο δημοφιλή για Σύνταξη Εκθέσεων Βιώσιμης Ανάπτυξης, σύμφωνα με τα ευρήματα της πρόσφατης Έρευνας του Κέντρου Αειφορίας στη Ελλάδα. Στο εκπαιδευτικό πιστοποιημένο πρόγραμμα θα παρουσιαστούν παράλληλα και οι τελευταίες εξελίξεις και τάσεις στα θέματα ESG για το 2022 καθώς και το εργαλείο ΕSG Estimate που υποστηρίζει τις επιχειρήσεις να αναγνωρίσουν την συμμόρφωσή τους με τους πιο σημαντικούς δείκτες αξιολόγησης στα κριτήρια ΕSG.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε στελέχη επιχειρήσεων από τον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα που επιδιώκουν να λάβουν σαφείς και συγκεκριμένες κατευθύνσεις ή να βελτιστοποιήσουν την προσέγγισή τους με στόχο την άρτια κατάρτιση Εκθέσεων Βιώσιμης Ανάπτυξης (ESG). Το πρόγραμμα είναι ειδικά σχεδιασμένο ώστε να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της ελληνικής επιχειρηματικής πραγματικότητας. Η επιτυχής ολοκλήρωση της εκπαίδευσης κατοχυρώνεται διεθνώς με απευθείας πιστοποίηση από το GRI.

Για περισσότερα από 11 χρόνια, το εκπαιδευτικό πρόγραμμα πραγματοποιείται με επιτυχία στην Ελλάδα από το Κέντρο Αειφορίας, που αποτελεί παγκόσμιο επίσημο εκπαιδευτικό συνεργάτη του Οργανισμού Global Reporting Initiative (GRI) όπως και άλλων οργανισμών όπως οι Moody’s, PRI και SASB.

Το GRI Certified Standards Training Course - Reporting with the GRI Standards 2021 Update, Digital Version, GREECE θα πραγματοποιηθεί στις 2-3-4 Φεβρουαρίου, 2022.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλ. 2108085565 (Κέντρο Αειφορίας CSE - https://cse-net.gr/trainings/gri-certified-standards-training-course-22/)

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr