NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Coca-Cola HBC: Επεκτείνεται στην Αίγυπτο, αποκτά περισσότερες μετοχές της CCBCE

Coca-Cola HBC: Επεκτείνεται στην Αίγυπτο, αποκτά περισσότερες μετοχές της CCBCE

Η Coca-Cola HBC ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της εξαγοράς από την εξ ολοκλήρου θυγατρική της, την Coca-Cola HBC Holdings, επιπλέον περίπου 42% των μετοχών της Coca-Cola Bottling Company of Egypt SAE (CCBCE) από μια θυγατρική της The Coca-Cola Company

Η συμφωνία πραγματοποιήθηκε έναντι τιμήματος περίπου 123 εκατομμυρίων δολαρίων, ανεβάζοντας τη συνολική ιδιοκτησία της CCH Holdings στην CCBCE στο 94,7%.

Υπενθυμίζεται πως, πριν από μερικές μέρες, η Coca-Cola HBC ανακοίνωνε την ολοκλήρωση της εξαγοράς του 52,7% της Coca-Cola Bottling Company of Egypt από τη MAC Beverages Limited και ορισμένα από τα συνδεδεμένα με αυτήν μέρη, έναντι 304 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η εξαγορά, όπως ανέφερε η σχετική ανακοίνωση, δίνει στην Coca-Cola HBC πρόσβαση στη δεύτερη μεγαλύτερη αγορά μη αλκοολούχων έτοιμων προς κατανάλωση (NARTD) στην Αφρική, αυξάνοντας την έκθεση της Coca-Cola HBC σε γεωγραφικές περιοχές υψηλής ανάπτυξης.

Ο Zoran Bogdanovic, Διευθύνων Σύμβουλος της Coca-Cola HBC, σχολίαζε, τότε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε την CCBCE στον όμιλό μας. Βλέπουμε μεγάλες δυνατότητες ώστε αυτή η επιχείρηση να ξεκλειδώσει σημαντικές ευκαιρίες στην κατηγορία NARTD στην Αίγυπτο. Εκτιμούμε την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν η The Coca-Cola Company και η MBL και είμαστε έτοιμοι να γίνουμε μέρος της ιστορίας ανάπτυξης του συστήματος της Coca-Cola στην Αίγυπτο».

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr