NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διεθνή
ανάγνωση

To Greek House Davos ανοίγει τις πύλες του στο World Economic Forum

To Greek House Davos ανοίγει τις πύλες του στο World Economic Forum

​Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ θα πραγματοποιήσει φέτος την διά ζώσης ετήσια συνάντησή του στο Νταβός της Ελβετίας, από τις 22 έως τις 26 Μαΐου 2022. Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει και μετά από δύο χρόνια που οι περιορισμοί κατά της πανδημίας απέτρεψαν την πραγματοποίηση του πιο σημαντικού φόρουμ της παγκόσμιας Οικονομίας, το WEF ετοιμάζεται για μία δυναμική επιστροφή.

Η φετινή σύνοδος έχει ως κεντρικό θέμα «Δουλεύοντας μαζί, Αποκαθιστώντας την εμπιστοσύνη», με έμφαση να δίνεται στην ανάκαμψη της οικονομίας μετά την πανδημία, την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής, την οικοδόμηση ενός καλύτερου μέλλοντος για την εργασία και την αξιοποίηση των τεχνολογιών της Τέταρτης Βιομηχανικής Επανάστασης.

Το Greek House Davos θα είναι εκεί. Στο Promenade 49d, το «Ελληνικό Σπίτι» «θα αποτελέσει τον ισχυρό σύμμαχο των ελληνικών επιχειρήσεων που θα θελήσουν να δώσουν το «παρόν» στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ».

Σε μια εβδομάδα γεμάτη «peer-to-peer» συναντήσεων μεταξύ των πιο σημαντικών διαμορφωτών της μεταπανδημικής εποχής, το Greek House Davos 2022 αναδεικνύει το φιλικό προς τις επενδύσεις περιβάλλον της Ελλάδας και προωθεί εγχώριες επενδυτικές ευκαιρίες σε βασικούς διεθνείς επενδυτές.

Μέσω μιας σειράς συζητήσεων υψηλού επιπέδου, αποκλειστικών δείπνων και ad hoc συναντήσεων B2B και B2G, «το Greek House Davos 2022 συνδέει το ελληνικό επιχειρηματικό οικοσύστημα με παγκόσμιους επιχειρηματικούς ηγέτες, λειτουργώντας ως καταλύτης για διεθνείς συνεργασίες και επιχειρηματικές συνέργειες».

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr