NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Το Spotify αφαιρεί τη μουσική του Neil Young, μετά το τελεσίγραφο του

Το Spotify αφαιρεί τη μουσική του Neil Young, μετά το τελεσίγραφο του
Φωτογραφία: Tore Sætre

​Σύμφωνα με την Wall Street Journal, το Spotify εργάζεται για να αφαιρέσει τη μουσική του Neil Young από την πλατφόρμα του, μετά από μια αντιπαράθεση σχετικά με τα σχόλια του podcaster Joe Rogan για τον κορονοϊό.

Ο Young δημοσίευσε μια ανοιχτή επιστολή προς τη διοίκηση του Spotify και τη δισκογραφική του εταιρεία στον ιστότοπό του νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, βάζοντας στο στόχαστρο την πλατφόρμα για την παραπληροφόρηση του Rogan σχετικά με τα εμβόλια.

«Το κάνω αυτό επειδή το Spotify διαδίδει ψεύτικες πληροφορίες σχετικά με τα εμβόλια - προκαλώντας δυνητικά θάνατο σε όσους πιστεύουν την παραπληροφόρηση που διαδίδεται από αυτά», φέρεται να ανέφερε η επιστολή του Young, σύμφωνα με το Rolling Stone. «Μπορούν να έχουν τον Rogan ή τον Young. Οχι και τους δύο».

Η επιστολή έκτοτε διαγράφηκε, αλλά η Wall Street Journal ανέφερε ότι ο Young βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Warner Records και το Spotify. Το αίτημα για αφαίρεση της μουσικής υποβλήθηκε την Τετάρτη και η Wall Street Journal είπε ότι θα χρειαστούν αρκετές ώρες για να τεθεί σε ισχύ.

Η μουσική του Young ήταν ακόμα διαθέσιμη στην υπηρεσία μέχρι την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές. Η σελίδα καλλιτέχνη ανέφερε ότι είχε περισσότερους από 6 εκατομμύρια ακροατές μηνιαίως.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr