NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Νέο deal στο startup οικοσύστημα: H αμερικανική Prodege εξαγοράζει την Pollfish

Νέο deal στο startup οικοσύστημα: H αμερικανική Prodege εξαγοράζει την Pollfish

​Η Prodege ανακοίνωσε σήμερα ότι εξαγόρασε την ελληνική Pollfish, μια πλατφόρμα που δραστηριοποιείται γύρω από το market research.

Αυτή η εξαγορά, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, «προωθεί την αποστολή της Prodege να διασφαλίσει ότι οι συνεργάτες της έχουν πρόσβαση σε οικονομικά αποδοτικές και διαισθητικές ερευνητικές λύσεις, επιτρέποντας στους ερευνητές να αποκαλύψουν χρήσιμες πληροφορίες για τους καταναλωτές και να λαμβάνουν αποφάσεις γρήγορα, σε κλίμακα».

Έχοντας ιδρυθεί το 2013, η Pollfish «υποστηρίζει τις ανάγκες του σύγχρονου ερευνητή, προσφέροντας μια φιλική προς τον χρήστη και ισχυρή παγκόσμια πλατφόρμα DIY για έρευνα από άκρο σε άκρο, από τη δημιουργία ερευνών έως τα αστραπιαία αποτελέσματα. Γνωρίζοντας ότι πολλοί οργανισμοί σήμερα απαιτούν μια γρήγορη ανάκαμψη, η Pollfish αξιοποιεί νέες τεχνολογίες για να βελτιώσει την πρόσβαση, την ποιότητα και την ταχύτητα απόκρισης των ερωτώμενων».

«Καθώς η Prodege συνεχίζει να χαράσσει ένα μονοπάτι καινοτομίας, αυτή η εξαγορά είναι μια συναρπαστική εξέλιξη για τους πελάτες και τους συνεργάτες μας. Είμαστε πολύ εντυπωσιασμένοι από τη σύγχρονη προσέγγιση της Pollfish στην έρευνα των καταναλωτών και την ισχυρή δέσμευση στην ποιότητα των δεδομένων και είμαστε ενθουσιασμένοι που τους καλωσορίζουμε στην οικογένεια της Prodege », λέει ο CEO & Πρόεδρος της Prodege, Chuck Davis. «Οι συνεργάτες μας θα επωφεληθούν επίσης από την οργανική πρόσβαση σε ένα νέο κοινό καταναλωτών, ενώ θα συνεχίσουν να λαμβάνουν την εκπληκτική υπηρεσία που έχουν μάθει».

«Η Prodege έχει δημιουργήσει μια εντυπωσιακή φήμη για την ευρεία εμβέλεια, την πρώτης τάξεως ομάδα επαγγελματιών της και την ικανότητά της να εξελίσσεται για να ανταποκρίνεται στις μεταβαλλόμενες ανάγκες του κλάδου», λέει ο Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος, Γιάννης Παπαδάκης. «Η Prodege ευθυγραμμίζεται με την Pollfish όσον αφορά στην προτεραιότητα στην ανάπτυξη και την καινοτομία και διαθέτει τους πόρους και την τεχνογνωσία για να προωθήσει τη συνεχή επιτυχία μας».

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr