NEWSFLASH...
ανάγνωση

MINETTA.electrify: Επτά συν 2 υπηρεσίες για ιδιοκτήτες ηλεκτρικών και plug-in υβριδικών ΙΧ

MINETTA.electrify: Επτά συν 2 υπηρεσίες για ιδιοκτήτες ηλεκτρικών και plug-in υβριδικών ΙΧ
04_04_2022
epixeiro icon

Μέχρι πριν από λίγο καιρό συνηθίζαμε να λέμε ότι η ηλεκτροκίνηση είναι το μέλλον. Η αλήθεια είναι ότι πλέον η ηλεκτροκίνηση είναι εδώ, στο παρόν, και οι -ολοένα αυξανόμενοι- ιδιοκτήτες ηλεκτρικών οχημάτων χρειάζονται άμεσα προϊόντα και υπηρεσίες που να τους αφορούν.

Από τον Ιούνιο του 2021, πρωτοπορώντας, η ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική έχει διαθέσει στο κοινό τα ασφαλιστικά προγράμματα ΜΙΝΕΤΤΑ.electrify με πραγματικά «ηλεκτρικές» καλύψεις. Όχι απλά μετονομάζοντας τα υπάρχοντα προγράμματα αυτοκινήτου, αλλά προσφέροντας και εξειδικευμένες καλύψεις, τόσο για ηλεκτρικά όσο και για plug-in υβριδικά ΙΧ επιβατικά και ΤΑΞΙ, όπως:

  • Αστική Ευθύνη κατά τη φόρτιση του οχήματος. Καλύπτει απαιτήσεις τρίτων για υλικές ζημιές ή/και σωματικές βλάβες, που θα προκληθούν κατά τη διάρκεια της φόρτισης του ασφαλισμένου οχήματος.
  • Προσωπικό ατύχημα οδηγού κατά τη φόρτιση. Καλύπτει τον θάνατο ή τη μόνιμη ολική ανικανότητα του οδηγού κατά τη διάρκεια φόρτισης του ασφαλισμένο οχήματος λόγω διαφυγής ηλεκτρικού ρεύματος.
  • Κλοπή καλωδίων φόρτισης. Καλύπτει την κλοπή του καλωδίου φόρτισης του ασφαλισμένου οχήματος που παρέχεται από τον κατασκευαστή, κατόπιν διάρρηξής του.
  • Ενοικίαση μπαταριών ή οχήματος αντικατάστασης ιδιωτικής χρήσης. Καλύπτει τα έξοδα ενοικίασης μπαταρίας αντικατάστασης, σε περίπτωση που ο ασφαλισμένος στερηθεί τη χρήση του ασφαλισμένου οχήματος, μετά από ζημιά ή βλάβη που θα προκληθεί στην εργοστασιακή μπαταρία. Σε περίπτωση που μετά την ενεργοποίηση της κάλυψης η εύρεση κατάλληλης, σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή του ασφαλισμένου οχήματος, μπαταρίας αντικατάστασης προς ενοικίαση δεν είναι εφικτή, η παροχή επεκτείνεται καλύπτοντας τα έξοδα ενοικίασης, συμβατικού οχήματος.
  • Υλικές ζημιές κατά τη φόρτιση. Καλύπτει τις υλικές ζημιές ή βλάβες που θα προκληθούν στο όχημα και τον βασικό εργοστασιακό εξοπλισμό φόρτισής του, συμπεριλαμβανομένου του καλωδίου φόρτισης, από βραχυκύκλωμα, υπερφόρτωση ηλεκτρικού δικτύου, υπέρταση, υπερθέρμανση ή κακή λειτουργία οργάνων μέτρησης, ρύθμισης ή ασφάλειας, κατά τη διάρκεια φόρτισής του, χωρίς την εκδήλωση πυρκαγιάς ή έκρηξης.

Βέβαια, τα προγράμματα electrify για Ι.Χ., εξακολουθούν και συμπεριλαμβάνουν και όλες τις μοναδικές καλύψεις που προσφέρει η εταιρία, όπως η Διασταυρούμενη Ευθύνη (καλύπτονται υλικές ζημίες σε περίπτωση ατυχήματος μεταξύ ατόμων A΄ βαθμού συγγένειας -εφόσον και τα δύο οχήματα είναι ασφαλισμένα στην εταιρία) και το Επίδομα Ολοσχερούς Καταστροφής (έως 6.000 ευρώ σε περίπτωση μιας φυσικής καταστροφής, ή τροχαίου ατυχήματος με υπαιτιότητα του οδηγού).

Οδηγός εξόφλησης του συμβολαίου σε 12 άτοκες μηνιαίες δόσεις

Η ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική μάλιστα, προσφέρει επιπλέον παροχές, όπως:

  • Ο δωρεάν ετήσιος προληπτικός έλεγχος υγείας (checkup) με όλα τα συμβόλαια οχήματος και η συνδυαστική έκπτωση 10% για την ασφάλιση κατοικίας ή σκάφους για όλους όσους ασφαλίζουν το Ι.Χ. τους στην εταιρία.
  • Ταυτόχρονα οι ασφαλισμένοι με την χρήση της εφαρμογής MyMΙΝΕΤΤΑ αποκτούν άμεση και εύκολη πρόσβαση στις πληροφορίες των συμβολαίων του και σε πλήθος άλλων λειτουργιών, ενώ μέσω της ηλεκτρονικής πύλης πληρωμών pay.minetta, έχουν την δυνατότητα εξόφλησης του συμβολαίου τους έως και σε 12 άτοκες μηνιαίες δόσεις.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr