NEWSFLASH...
ανάγνωση

Η ομάδα «Corporate and Special Risks Solutions» συμβουλεύει

Η ομάδα «Corporate and Special Risks Solutions» συμβουλεύει
04_04_2022
epixeiro icon

Η υγειονομική και κατ’ επέκταση χρηματοοικονομική κρίση που βιώνουμε επηρέασε σημαντικά τις Μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, ο κόσμος έχει συνειδητοποιήσει τη σημασία των Μικρομεσαίων επιχειρήσεων για τις τοπικές και παγκόσμιες οικονομίες και πόσο επιτακτική είναι η οικονομική υποστήριξη και προστασία τους.

Ο ασφαλιστικός κλάδος αποτελεί βασικό παράγοντα στη εύρυθμη λειτουργία των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και στην Interamerican λειτουργούμε με γνώμονα την βέλτιστη δυνατή υποστήριξη τους. Αρκεί να αναλογιστεί κανείς λόγου χάρη την σημασία μιας ταχύτατης διαδικασίας αποζημίωσης που μπορεί να αποτελεί ένεση ρευστότητας ή ακόμη και προ- απαιτούμενο για τη βιωσιμότητα μιας επιχείρησης που έρχεται αντιμέτωπη με αντίξοες συνθήκες και απρόβλεπτα γεγονότα. Επίσης οι νέες τεχνολογίες χρησιμοποιούνται ήδη για την ανάπτυξη επιχειρηματικών μοντέλων για τις ΜΜΕ και η προσφορά των ασφαλιστικών προϊοντικών λύσεων γίνεται πιο στοχευμένα και αποτελεσματικά.

Your Corporate Business Partner

H ομάδα του Corporate and Special Risks Solutions αποτελεί μια ακόμη επιτυχημένη καινοτομία της Interamerican, που συμπλέει με τις σύγχρονες τάσεις της διαρκώς εξελισσόμενης αγοράς.

Το καινοτόμο αυτό μοντέλο της Interamerican ξεκίνησε τον Νοέμβριο του 2019 με ανθρώπινο δυναμικό 20 ατόμων και σήμερα αριθμεί 27 full time experts στο Underwriting, πωλήσεις με Underwriting authority, αντασφαλιστικό και Data Analytics. Στοχεύοντας σε διαρκή ανάπτυξη, το ανθρώπινο δυναμικό της ομάδας εμπλουτίζεται συνεχώς με έμπειρα στελέχη της αγοράς, ώστε να ανταποκρίνεται στις διαρκώς αυξανόμενες παραγωγικές ανάγκες.

Οι κλάδοι που εξυπηρετούνται από την ομάδα του Corporate:

  1. Πυρός Επιχειρήσεις με συνολικό ασφαλιζόμενο κεφάλαιο > €1.500.000.
  2. Αστικής Ευθύνης
  3. Τεχνικών Ασφαλίσεων
  4. Γενικών Ατυχημάτων Προγράμματα «Απώλεια Χρημάτων» & «ResΑrtis».
  5. Σκαφών
  6. Μεταφορών
  7. Πληρωμάτων
  8. Εγγυήσεων
  9. Περιβαλλοντική Αστική Ευθύνη & Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας
  10. Αγροτικών Προϊόντων
  11. Στόλοι με πάνω από 200 οχήματα

Η ομάδα έχει άρτια συνοχή και υβριδικό χαρακτήρα που εστιάζει στην άμεση και εξειδικευμένη εξυπηρέτηση του Corporate πελάτη, συνδυάζοντας lean και agile μεθοδολογίες, τεχνική κατάρτιση και παράλληλα, στοχευμένη εμπορική προσέγγιση από το σύνολο της ομάδας. Tο ευέλικτο εταιρικό σχήμα διοικητικής οργάνωσης, που διεθνώς περιγράφεται από τον όρο “agile”, υποστηρίζει τη γρήγορη και αποτελεσματική λειτουργία σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο οικονομικό περιβάλλον με κύριο χαρακτηριστικό την ψηφιοποίηση.

Το έργο της ομάδας εν συντομία:

  • Δυναμικά και σταθερά αυξανόμενο Market Share Corporate εργασιών.
  • 2020 – Παραγωγή 45,7 εκατομμύρια Ευρώ αυξημένη κατά 2,3 εκατ. με ρυθμό ανάπτυξης 5,5% εν μέσω πανδημίας σε σχέση με το 2019.
  • 2021 – Παραγωγή 55,9 εκατομμύρια Ευρώ, αυξημένη κατά 10,2 εκατομμύρια με ρυθμό ανάπτυξης 22,5% σε σχέση με το 2020.
  • Ηγετική θέση στον κλάδο ασφάλισης Εγγυητικών Επιστολών (Surety Bonds).
  • Δυναμική ανάπτυξη στον κλάδο ΑΠΕ (Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας).

Τις ανάγκες της INTERAMERICAN σε μια ευρεία γκάμα προϊόντων για τους πελάτες της, καλύπτουν αντασφαλιστικές συμβάσεις καθώς και προαιρετικές συμφωνίες με Αντασφαλιστικές εταιρείες υψηλής πιστοληπτικής ικανότητας (ελάχιστο rating A-).

Σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον αγοράς η Interamerican δημιούργησε τον δικό σας Corporate Business Partner που δηλώνει σταθερά τη δυναμική παρουσία του οργανισμού με δυναμική ανάπτυξη και αυξανόμενο market share σε όλους τους Corporate κλάδους.

INTERAMERICAN-Corporate-and-Special-Risks-Solutions.png?mtime=20220329170306#asset:338132:freeHeight


INTERAMERICAN Corporate and Special Risks Solutions

Your Corporate Business Partner

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr