NEWSFLASH...
ανάγνωση

SynetHome, Συνεταιριστική Ασφαλιστική, με ένα βήμα όλα υπό έλεγχο

SynetHome, Συνεταιριστική Ασφαλιστική, με ένα βήμα όλα υπό έλεγχο
04_04_2022
epixeiro icon

Ασφάλιση κτιρίου και περιεχομένου χωρίς τον κίνδυνο υπασφάλισης, αποζημίωση σε αξία του καινούργιου.

Η Συνεταιριστική Ασφαλιστική, με παρουσία στο χώρο της ιδιωτικής ασφάλισης άνω των 40 ετών, έχοντας υψηλή κεφαλαιακή επάρκεια και δείκτη φερεγγυότητας, που αποτελούν εγγύηση για τον πελάτη, διατηρώντας αναλλοίωτο όλα αυτά τα χρόνια το ανθρώπινο πρόσωπό της έναντι στον πελάτη και το συνεργάτη της, με τα προγράμματα SynetHome έρχεται να προσφέρει προϊόντα ασφάλισης κατοικίας, πλούσια σε καλύψεις, με ανταγωνιστικό κόστος και ξεκάθαρους όρους, σε μια χώρα που παρόλο δοκιμάζεται συχνά από φυσικές καταστροφές το ποσοστό ασφαλισιμότητας διατηρείται σε πολύ χαμηλά ποσοστά.

Τα προϊόντα SynetHome είναι σχεδιασμένα ώστε να καλύπτουν, ολοκληρωμένα και από κάθε πιθανό κίνδυνο, τις κατοικίες, δημιουργώντας ασφάλεια και προστασία στους ιδιοκτήτες αλλά και σε όσους διαμένουν σε αυτές.

Βασικό χαρακτηριστικό των προϊόντων SynetHome είναι ότι η κάλυψη παρέχεται σε Α΄ Κίνδυνο. Αυτό σημαίνει ότι σε περίπτωση ζημιάς ο πελάτης της Συνεταιριστικής είναι εξασφαλισμένος καθώς τα ασφαλισμένα κεφάλαια επαρκούν για να καλύψουν τη ζημιά που έχει υποστεί η περιουσία του και δε διατρέχει το ρίσκο της υπασφάλισης τόσο για το κτίριο όσο και το περιεχόμενο.

Επιπλέον στα νέα προϊόντα SynetHome η αποζημίωση υπολογίζεται σε αξία καινούριου, που σημαίνει ότι σε περίπτωση ζημιάς δεν υπολογίζεται παλαιότητα στην εκτίμηση των αποζημιωθέντων αντικειμένων αλλά πληρώνονται στην πραγματική τους αξία.

Τέλος υπάρχει η δυνατότητα επιλογής ασφαλιστικής κάλυψης χωρίς καμία απαλλαγή παρά μόνο στην κάλυψη του σεισμού.

Αναλυτικά οι καλύψεις για το κτίριο και το περιεχόμενο

Αναλυτικά το πρόγραμμα κατοικίας SynetHome Plus καλύπτει τόσο το κτίριο όσο και το περιεχόμενο της κατοικίας σε Α΄ κίνδυνο (χωρίς δηλαδή να εφαρμόζεται ο αναλογικός κανόνας αποζημίωσης), σε απόλυτη αξία καινούργιου και με τις ελάχιστες απαλλαγές, οι οποίες μηδενίζονται στην έκδοση SynetHome Premium.

Πέρα από τις απαραίτητες και βασικές καλύψεις ενός ασφαλιστηρίου κατοικίας που προστατεύουν την περιουσία από κινδύνους που μπορεί να επηρεάσουν το ίδιο το κτίριο και το περιεχόμενό του όπως πυρκαγιά, κλοπή, κεραυνός, έκρηξη, πλημμύρα, προστασία από καιρικά φαινόμενα (καταιγίδα, παγετός, θύελλα, χιονόπτωση, κ.λπ), θραύση σωληνώσεων, θραύση κρυστάλλων, τρομοκρατικές ενέργειες, πολιτικές ταραχές, κακόβουλες ενέργειες, περιλαμβάνονται και καλύψεις αστικής ευθύνης για ζημιές που τυχόν προκληθούν σε τρίτους από καλυπτόμενο κίνδυνο (π.χ. πυρκαγιά, πλημμύρα, διαρροή σωληνώσεων) και γενικής αστικής ευθύνης του ίδιου ή και μελών της οικογένειας για ατυχήματα που μπορεί να προκληθούν σε τρίτους τόσο στο χώρο της κατοικίας, όσο και κατά την ιδιωτική τους ζωή.

Καλύψεις ηλεκτρικών συσκευών και ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι με τα νέα προγράμματα SynetHome καλύπτονται οι ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις (π.χ. ηλεκτρικός πίνακας) και οι ηλεκτρικές - ηλεκτρονικές συσκευές της κατοικίας έναντι βραχυκυκλώματος και μάλιστα χωρίς την προϋπόθεση ύπαρξης εστίας φωτιάς. Ειδικά για τις ηλεκτρονικές συσκευές έχει προβλεφθεί κάλυψη για τυχαίο και απρόβλεπτο γεγονός που μπορεί να προκύψει κατά τη χρήση τους .

Οι βοηθητικές εγκαταστάσεις της κατοικίας αλλά και οι νόμιμες προσθήκες όπως τέντες, κεραίες, ηλιακός θερμοσίφωνας, πέργκολες, μπάρμπεκιου και μαντρότοιχοι συμπεριλαμβάνονται στην ασφάλιση και καλύπτονται έναντι πυρκαγιάς και καιρικών φαινομένων. Τέλος καλύπτονται και οι ίδιες ζημιές του λέβητα κεντρικής θέρμανσης.

Καλύψεις δανειοληπτών

Τα νέα προγράμματα SynetHome ανταποκρίνονται πλήρως και στις ανάγκες των δανειοληπτών που θέλουν να καλύψουν τη συμβατική τους υποχρέωση έναντι του πιστωτικού ιδρύματος. Πέραν της ασφαλιστικής κάλυψης έναντι καταστροφικών κινδύνων προβλέπεται και κάλυψη της δόσης δανείου. Σε περίπτωση δηλαδή που καλυπτόμενος κίνδυνος προκαλέσει ζημιά στην ενυπόθηκη οικοδομή και την καταστήσει μη κατοικήσιμη, η Συνεταιριστική Ασφαλιστική θα καλύψει έναντι της τράπεζας την υποχρέωση του δανειολήπτη για τη δόση του δανείου του. Επιπλέον με την πρωτοποριακή κάλυψη προστασίας δανειολήπτη, σε περίπτωση ολικής καταστροφής της κατοικίας, η Συνεταιριστική θα αποζημιώσει το υπόλοιπο του δανείου ακόμα κι αν υπερβαίνει την κατασκευαστική αξία της οικοδομής.

Κάλυψη κλοπής με διάρρηξη και ληστείας περιεχομένου

Με τα προγράμματα SynetHome καλύπτονται περιπτώσεις ληστείας χρημάτων, κλοπής με διάρρηξη κοσμημάτων από πακτωμένο χρηματοκιβώτιο και οποιαδήποτε ζημιά προκαλέσει ο διαρρήκτης στην οικοδομή και στο περιεχόμενο κατά την απόπειρα διάρρηξης

Επιπρόσθετες σημαντικές καλύψεις

Στα προγράμματα SynetHome περιλαμβάνονται καλύψεις που ελαφραίνουν και διευκολύνουν περιπτώσεις μικροζημιών που όμως βαραίνουν και δυσκολεύουν την καθημερινότητα όπως παράδειγμα η κάλυψη για αντικατάσταση κλειδαριών συνεπεία απώλειας κλειδιών, για καταστροφή προσωπικών αντικειμένων επισκεπτών και για αλλοίωση τροφίμων συνεπεία διακοπής λειτουργίας του ψυγειοκαταψύκτη.

Επιπλέον καλύπτονται σημαντικά έξοδα που μπορεί να επιβαρύνουν τον πελάτη όπως έξοδα μεταφοράς και προσωρινής αποθήκευσης περιεχομένου συνεπεία καλυπτόμενης ζημιάς, έξοδα επανέκδοσης κατεστραμμένων εγγράφων, έξοδα περιορισμού της ζημιάς και αμοιβές αρχιτεκτόνων μηχανικών.

Σε περίπτωση ασφάλισης διαμερίσματος καλύπτεται αυτομάτως και η αναλογία επί των κοινοχρήστων χώρων της οικοδομής.

Κάλυψη απωλεσθέντων ενοικίων

Για τους ιδιοκτήτες κατοικιών που εισπράττουν ενοίκια καλύπτονται τα απολεσθέντα ενοίκια για όσο χρονικό διάστημα καταστεί το ακίνητο μη κατοικήσιμο.

Κάλυψη σεισμού ως προαιρετική επιλογή

Τέλος καθώς η Ελλάδα είναι η πιο σεισμογενής χώρα της Ευρώπης με έντονη σεισμική δραστηριότητα και φαινόμενα στις περισσότερες περιοχές, δεν θα μπορούσε να μην συμπεριλαμβάνεται στις καλύψεις και ο σεισμός, ως προαιρετική επιλογή.

Δείτε αναλυτικά τα πρόγραμμα, ειδικούς και γενικούς όρους στην ιστοσελίδα www.syneteristiki.gr και μη διστάσετε να μιλήσετέ σήμερα με ένα συνεργάτη μας.

SYNETAIRISTIKI-AFISSA-KATOIKIA.jpg?mtime=20220329172051#asset:338157:freeHeight


... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr