NEWSFLASH...
ανάγνωση

Τα προγράμματα Αστικής Ευθύνης προσαρμόζονται στα μέτρα της επιχείρησης

Τα προγράμματα Αστικής Ευθύνης προσαρμόζονται στα μέτρα της επιχείρησης

Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της ελληνικής οικονομίας. Οι επιχειρήσεις αυτές είναι αντιμέτωπες με πολλούς κινδύνους.

Πέραν των συνήθων κινδύνων που σχετίζονται με την επιχειρηματική τους δραστηριότητα, μπορεί να υπάρξουν απαιτήσεις σε μία επιχείρηση από οποιονδήποτε τρίτο ή καταναλωτή για ατυχήματα που έχουν συμβεί στους χώρους λειτουργίας της επιχείρησης, ή σχετίζονται με ελαττωματικά προϊόντα ή αφορούν στο προσωπικό για εργατικά ατυχήματα. Οι αποζημιώσεις που τυχόν κάποιος μπορεί να διεκδικήσει ενδέχεται να προκαλέσουν προβλήματα στην ομαλή λειτουργία μίας επιχείρησης.

Ο ιδιοκτήτης μιας μικρομεσαίας επιχείρησης μπορεί να θωρακιστεί έναντι αυτών των ευθυνών και η ασφαλιστική αγορά παρέχει εξειδικευμένες λύσεις μέσω της ασφάλισης αστικής ευθύνης. Η συγκεκριμένη ασφάλιση καλύπτει την ευθύνη του ασφαλισμένου που θα προκύψει από υποχρέωση αποκατάστασης ζημιάς που θα προκληθεί σε τρίτο, είτε πρόκειται για δαπάνες απόκρουσης είτε ικανοποίησης των αξιώσεων του ζημιωμένου μέρους.

Η ασφάλιση αστικής ευθύνης διαμορφώνεται σε προγράμματα που καλύπτουν τις ανάγκες της κάθε επιχείρησης, είτε σε τυποποιημένη μορφή «πακέτων» με πιο απλές καλύψεις για τις μικρές εταιρίες ή σε μορφή πιο προσαρμοσμένων συμβολαίων για μεγαλύτερες επιχειρήσεις. Ξεκινώντας από την ασφάλεια Γενικής Αστικής Ευθύνης, που καλύπτει υλικές ζημιές και σωματικές βλάβες έναντι τρίτων και προχωρώντας σε πιο εξειδικευμένες ανάγκες όπως, εργοδοτική αστική ευθύνη, ευθύνη προϊόντων, επαγγελματική ευθύνη, περιβαλλοντική ευθύνη, ηλεκτρονικών και διαδικτυακών κινδύνων.

Η προστασία του ισολογισμού καθιστά την ασφάλιση αστικής ευθύνης μια ουσιαστική και απαραίτητη επένδυση για τη βιωσιμότητα κάθε επιχείρησης.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr