NEWSFLASH...
The Unkeeper
ανάγνωση

The Unkeeper: Άλλος για εμβόλιο;

The Unkeeper: Άλλος για εμβόλιο;

Έχουμε τον πόλεμο στην Ουκρανία, ζούμε σε δύσκολες εποχές και η τηλεόραση έχει γεμίσει με σαχλές εκπομπές που φαντάζουν εκατό φορές πιο γελοίες. Αναφερόμαστε στα realities που ευτυχώς ο κόσμος δείχνει να τους γυρίζει την πλάτη. Κανένα μα κανένα δεν κάνει τα νούμερα της τηλεθέασης που έκανε τα προηγούμενα χρόνια και φέτος η μυθοπλασία κάνει περίπατο.

Από την άλλη το απίστευτα τραγικό συμβάν του θανάτου και των 3 παιδιών στην Πάτρα έχει δώσει βήμα να στηθεί από την ελληνική τηλεόραση αλλά και το διαδίκτυο, λαϊκό δικαστήριο. Όλες οι εκπομπές, οι απόψεις των προσκεκλημένων, οι δημοσιεύσεις όλες μα όλες, «αποκαλύπτουν» ότι η μάνα είναι η φόνισσα. Τι ετυμηγορία και αυτή; Στα Social Media έχουν πάει ένα βήμα παραπέρα την καταριούνται! Αναρωτιέσαι που είναι το ΕΣΡ; Εδώ γελάμε.

Το ΕΣΡ έστειλε ενημέρωση ότι οι τηλεοπτικοί και ραδιοφωνικοί σταθμοί οφείλουν να υποβάλουν τα στοιχεία που απαιτούνται για το Μητρώο Επιχειρήσεων του Τμήματος Ελέγχου και Διαφάνειας μέχρι τις 31 Μαρτίου. Από το Μάιο λένε πως το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών θα αναλάβει τη διαδικτυακή εφαρμογή διαχείρισης των μητρώων που διατηρεί για τις επιχειρήσεις, τηλεοπτικές και άλλες.

Ξεκινά το σποτ με την Κοντού και τον Κωνσταντίνου (γνωστοί από την ταινία 'Η δε γυνή να φοβείται τον άνδρα') και λες ότι θα είναι μία συνέχεια της καμπάνιας για τον covid και ωωωπ στο τέλος πέφτει κάρτα για το εμβόλιο κατά του πνευμονιόκοκκου. No comments. Σηκώσαμε τα χέρια ψηλά.

Η adjust. μπαίνει σε νέα εποχή και μετονομάζεται σε ADVENGERS και ο φίλος Νικόλας Μπαρδάκης, co-founder και Business Development Director των ADVENGERS, δήλωσε: «Πιστεύουμε ακράδαντα ότι οι γραμμές μεταξύ του above και του below, του online και του offline, του commerce και του e-commerce, του Web 2.0 και του web3, γίνονται όλο και πιο… θολές. Η εμπειρία του πελάτη πρέπει να είναι συνεπής σε κάθε στάδιο». Hello future…

Την Ουκρανική Inalan που προσφέρει σε περιοχές της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης ταχύτητες 200Mbs την γνωρίζεται; Έχει έδρα στο Νέο Ηράκλειο και κάνει θραύση διότι έχει ανταγωνιστικές τιμές. Ιδιοκτήτες εμφανίζονται οι Ουκρανοί Κοσταντίν Ντολζένκο και Σέργκι Κοβαλίοφ.

Οι "διακριτικές σχέσεις διεθνούς ρεπερτορίου" δεν θα ακουστούν πια, διότι έφυγε και ο εκ των ευγενέστατων Νίκος Αϊβαλής. Το Δεύτερο Πρόγραμμα έχασε έναν σημαντικό άνθρωπό του. Η οικογένεια της ΕΡΤ αποχαιρετά με θλίψη τον ραδιοφωνικό παραγωγό και ηθοποιό, ο οποίος έφυγε αιφνιδίως από τη ζωή. Από τις αρχές της δεκαετίας του ’80, ο Νίκος Αϊβαλής ήταν πίσω από τα μικρόφωνα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας, προσφέροντας τις υπηρεσίες του με υποδειγματικό επαγγελματισμό, ήθος, σεμνότητα και ευγένεια, στοιχεία που τον έκαναν ιδιαίτερα αγαπητό σε όλους όσοι τον γνώρισαν και συνεργάστηκαν μαζί του. Υπηρέτησε με μεγάλη αγάπη το Δεύτερο Πρόγραμμα, όπου παρουσίαζε την εκπομπή «Διακριτικές Σχέσεις Διεθνούς Ρεπερτορίου», που θα έκλεινε του χρόνου 40 χρόνια ραδιοφωνικής μετάδοσης.

Veesion το νέο διαφημιστικό μαγαζί του Βαγγέλη Μαρινάκη που δημιούργησε την καμπάνια για την πλατφόρμα Shopflix.gr που διευθύνει ο Χρήστος Καλογεράκης. Δημιουργικότητα μηδέν, αλλά χρήμα για να τρέξει η καμπάνια αρκετό.

Δεν πάμε καλά; Πάρτε αγκαλιά το πάπλωμα και τους δικούς σας και μείνετε ζεστοί με το ανανεωμένο περιεχόμενο του ERTFLIX που έρχεται για να σας κρατήσει συντροφιά με 130 ταινίες για όλα τα γούστα. Βαμπίρ φιλίες, διάσημα ζευγάρια, θυελλώδεις έρωτες, πολυβραβευμένες σκηνοθέτριες αλλά και αστέρια του σινεμά παρελαύνουν από τις οθόνες σας και υπόσχονται έναν μαραθώνιο από την αφρόκρεμα του Χόλυγουντ μέχρι τις πιο ξεχωριστές ελληνικές παραγωγές των τελευταίων δεκαετιών. Οι ταινίες σίγουρα είναι απολαυστικές αλλά οι εκφράσεις, παπλώματα;

Αναμενόμενο δημοσιογράφος του SKAI FM μια ζωή θα μεταπηδούσε και στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ που είναι και η «αγάπη» της. Έτσι από χτες η Χριστίνα Βίδου παίρνει θέση ξανά μπροστά από το μικρόφωνο του ραδιοφώνου, και συγκεκριμένα του Πρώτου Προγράμματος της Ελληνικής Ραδιοφωνίας. Κάθε μεσημέρι, από Δευτέρα έως Παρασκευή, για μία ώρα, από τις 15:00 ώς τις 16:00.

Ο Mark Lund έφυγε από την McCann, μια εξέλιξη που δεν θα αφήσει ανεπηρέαστη την ελληνική αγορά.

Αδιανόητο. Η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων αποφάνθηκε πως οι πάροχοι δικτύου δηλαδή η ΕΡΤ και η Digea δεν υποχρεούνται να καταβάλλουν ενοίκιο στους ιδιοκτήτες των οικοπέδων στα σημεία που έχουν οριστεί ως κέντρα εκπομπής από τον ψηφιακό χάρτη.

Η καταχώριση των effie awards με τον ευτραφή, ευρηματική. Λέτε το κ@λόχαρτο θα κάνει περίπατο;

Για τον Δημήτρη Κοντομηνά ένα έχουμε ένα πούμε, ήταν γαλαντόμος για όσους ήταν κοντά του. Από τον Alpha που έβαλε τον θεμέλιο λίθο, με τον Αυτιά ξεκίνησε το ροκάνισμα της Κυβέρνησης Καραμανλή. Ήταν μανούλα σε αυτά. Για τους δικούς του λόγους.

Να το τονίσουμε. Συμμετείχε ενεργά σε ενέργειες εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, ενώ η φιλανθρωπική του δράση και το έργο του είχαν αναγνωριστεί από το Οικουμενικό Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως, την Μητρόπολη της Χαλκηδόνας, την Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς και το Πατριαρχείο της Αλεξάνδρειας. Συλλέκτης έργων τέχνης και σπάνιων βιβλίων, υπήρξε θεματοφύλακας της τέχνης και του πολιτισμού. Μέρος της συλλογής των βιβλίων του είχε φιλοξενηθεί στην Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος, στην Αθήνα.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr