NEWSFLASH...
Μαθητική Επιχειρηματικότητα
ανάγνωση

​JA Greece: Αύριο το live event για το καλύτερο promo video των μαθητικών «start up» 2022​

​JA Greece: Αύριο το live event για το καλύτερο promo video των μαθητικών «start up» 2022​

Η μεγάλη στιγμή για τον Μαθητικό Διαγωνισμό «Καλύτερο Promo Video Εικονικών Επιχειρήσεων 2022» έφτασε!

Αύριο Παρασκευή 18 Μαρτίου 16:00 με 17:00 θα ανακοινωθούν σε live event τα αποτελέσματα του διαγωνισμού, στο πλαίσιο του οποίου το κοινό ψήφισε για να αναδείξει την αγαπημένη του μαθητική «start up» 2022! Συμμετείχαν 82 μαθητικές «επιχειρήσεις» με πολύ έξυπνες, οικολογικές και κοινωνικά ευαίσθητες επιχειρηματικές ιδέες που εντυπωσίασαν το κοινό. Το πρόγραμμα/διαγωνισμός «Εικονική Επιχείρηση» του Junior Achievement Greece τελεί για τρίτη συνεχόμενη χρονιά υπό την Aιγίδα της Α.Ε. της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

Το έπαθλο για την «Εικονική Επιχείρηση» που συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους είναι η απ’ ευθείας πρόκρισή της στις 10 Καλύτερες Εικονικές Επιχειρήσεις της χρονιάς και τον Πανελλαδικό Τελικό του 2022 που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 6 Μάϊου 2022. Η συμμετοχή στην ψηφοφορία ήταν πολύ μεγάλη και όλες οι ομάδες περιμένουν με ενθουσιασμό και αγωνία τα αποτελέσματα.

Η live εκδήλωση θα μεταδοθεί στην επίσημη σελίδα του διαγωνισμού στο Facebook, στον ιστότοπο του διαγωνισμού https://jagreece.org/promovoting/ αλλά και στο κανάλι του JA Greece στο YouTube. Την εκδήλωση θα παρουσιάσουν, η Φωτεινή Κοκκινάκη Communications Specialist του JA Greece και ο Δαβίδ Μπεγκτζανιάν, φοιτητής Οικονομικών Επιστημών στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και απόφοιτος του JA Greece. Είναι ο Γενικός Διευθυντής της FlowOn, της μαθητικής ομάδας που κέρδισε πέρυσι τον διαγωνισμό «Καλύτερο Promo Video 2021», το 1ο Πανελλαδικό Βραβείο και κατέκτησε και το 2ο Βραβείο, μεταξύ 40 ομάδων από όλη την Ευρώπη στον Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας του JA Europe.

Τη νικήτρια ομάδα του διαγωνισμού «Kαλύτερο Promo Video Εικονικών Επιχειρήσεων 2022» θα ανακοινώσει ο Πρόεδρος του JA Greece, Συνιδρυτής και Πρόεδρος Upstream, General Partner Big Pi Venture Capital, Μάρκος Βερέμης. Στην εκδήλωση συμμετέχουν οι: Αργύρης Τζικόπουλος Γενικός Διευθυντής JA Greece, Ελίζα Παυλίδη Υπεύθυνη Προγράμματος «Εικονική Επιχείρηση», Γιώργος Στέφας Digital Marketing Specialist JA Greece, Δήμητρα Σουλτάτη, εκπαιδευτικός 3ου Γενικού Λυκείου Κηφισιάς, Κωνσταντίνος Τσουρής, εθελοντής, Vice President, Senior Relationship Manager, Global Subsidiaries Group, Corporate Banking Citi, Έλλη Μουχταρίδου και Ιάσονας Φιλιππίδης, απόφοιτοι προγράμματος «Εικονική Επιχείρηση».

Στη διάρκεια της εκδήλωσης, ο οργανισμός θα εκφράσει την ευγνωμοσύνη του στις κορυφαίες προσωπικότητες που είναι Inspirational Mentors φέτος σε μικρά, ακριτικά και σχολεία ειδικής αγωγής. Ιnspirational Mentors είναι η Α.Ε. η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως και άλλοι 35 διακεκριμένοι εκπρόσωποι του πολιτικού, του επιχειρηματικού και του δημοσιογραφικού κόσμου. Οι Inspirational Mentors συμμετείχαν και στα promo video των ομάδων τους που μπορείτε να δείτε εδώ: https://jagreece.org/promovoting/inspirational-mentors/.

Καλά αποτελέσματα σε όλες τις ομάδες!

Χορηγοί προγράμματος: Citi Foundation, Raycap, EY, Accenture

Χορηγοί επικοινωνίας: ΕΡΤ, Πρώτο Πρόγραμμα, Έρα Σπορ, Κosmos FM, Καθημερινή, Aθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, Capital.gr, The Toc, Athens Deejay, Rock FM, Λάμψη, Tηλεθεατής, Τηλέραμα, epixeiro.gr, ελculture.gr, AtticaNews.gr , thisisus.

Social media JA Greece:

  • Facebook: https://www.facebook.com/JuniorAchievementGreece.
  • Instagram: https://www.instagram.com/ja_greece/.
  • LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/jagreece/.
  • Twitter: https://twitter.com/ja_greece.
  • YouTube: https://www.youtube.com/user/SENGREECE.
... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr