NEWSFLASH...
The Unkeeper
ανάγνωση

The Unkeeper: Ούλα, ούλα

The Unkeeper: Ούλα, ούλα

Ούλα ούλα ή πούλα πούλα είναι τελικά το νέο σποτ για το Πάσχα του Ζαλώνη για τα Jumbo. Τώρα ποια μικρή από τις κυρίες της Αυλής θα αγοράσει δεν ξέρουμε... Δεν σας το κρύβω θα ήθελα να έβλεπα τον Ζαλώνη στο ρόλο του Ηλιόπουλου! Η αλήθεια είναι ότι αυτό το concept με το ντουμπλάρισμα σκηνών από παλιές ταινίες δείχνει να φέρνει αποτελέσματα.

Τα τρία τηλεοπτικά σποτ για το σύνδρομο Long Covid, στο πλαίσιο της καμπάνιας από το Υπουργείο Υγείας, όπως και η ηλεκτρονική σελίδα είναι χορηγία της Choose.

Επειδή αγαπάμε τα Effie Awards Hellas 22 και τον χοντρούλη χασάπη που προσπαθούν να τον πείσουν να δοκιμάσει vegan μπιφτέκι… οπότε κερδίζεις βραβείο και κ@λοχαρτο, να αναφέρουμε τις νέες κατηγορίες βραβείων: Commerce & Shopper / Challenger Brand Solution / Crisis Response / Critical Pivot Data-Driven / e-commerce/ Multi-Brand Shopper Solution/ Seasonal / Influencer Marketing/ Performance Marketing/ Social Media/ Marketing Innovation Solution | Business / Product / Service Innovation/ Environmental και Brands – Non-Profit. Έως τις 4 Απριλίου οι υποψηφιότητες.

Και τρίτος τηλεοπτικός σταθμός κάτω από την ίδια στέγη! Η τιμή του όσο όσο...

Η Ειδική Υπηρεσία Συντονισμού Ταμείου Ανάκαμψης του Υπουργείο Οικονομικών προκήρυξε τη διενέργεια Ανοιχτού, Διεθνούς, Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού για τη σύναψη συμφωνίας πλαίσιο για το έργο: «Παροχή υπηρεσιών επικοινωνίας, δημοσιότητας, πληροφόρησης και προβολής για την υποστήριξη της Ειδικής Υπηρεσίας Συντονισμού του Ταμείου Ανάκαμψης στο ποσό των 2,9 εκατ. ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) κατάθεση μέχρι την Δευτέρα 18 Απριλίου 2022 και ώρα 13:00.

Ο Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό και Κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Γιάννης Οικονόμου και ο Γενικός Γραμματέας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης κ. Δημήτρης Γαλαμάτης επισκέφθηκαν τα γραφεία της ΕΣΗΕΑ την Τρίτη, 15 Μαρτίου και συναντήθηκαν με το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης και μεταξύ άλλων οικονομικών και συνδικαλιστικών θεμάτων που συζήτησαν, ο υπουργός δεσμεύτηκε ότι μέσα στο Μάιο του 2022 θα ανακοινωθούν μέτρα για την στήριξη του εντύπου Τύπου ενισχυμένα, σε σχέση με το 2021, με πόρους από το Ταμείο ανάκαμψης και επιπλέον προβλέψεις για την διανομή και ενδεχομένως τον ΦΠΑ. Πάντως για κατάργηση του ΦΠΑ ούτε λόγος.

Στο πολιτικό ρεπορτάζ του Κώστα Πουλακίδα για τον Νίκο Δένδια γράφει: ..."Την ίδια ώρα, στην Αθήνα η ρωσική πρεσβεία επιτίθεται με ανακοινώσεις στον μόνο λαό στην Ευρώπη που μέσα του έλεγε «καλά τους κάνει ο Πούτιν». Τα έκαναν τόσο μαντάρα που χθες κάποιοι υποχρεώθηκαν να προσλάβουν διαφημιστική εταιρεία με έδρα το Χαλάνδρι για να τους κάνει τις δημόσιες σχέσεις! Το μπάτζετ που θα διατεθεί από την εταιρεία (ως γνωστόν, η πρεσβεία δεν δίνει λεφτά…) λέγεται ότι είναι γύρω στα 5 με 6 εκατ. ευρώ. Αντικειμενικά πρόκειται για την αναγνώριση ότι χωλαίνει το φιλορωσικό προπαγανδιστικό σύστημα στην Ελλάδα."... Τα σχόλια δικά σας.

Στο τέλος του 2021, το Netflix είχε 221,8 εκατομμύρια συνολικούς συνδρομητές παγκοσμίως και έχει στα πλάνα του να εισάγουν και διαφημίσεις. Κι όμως λόγω του νομικού κενού στην ελληνική αγορά δεν πληρώνει πουθενά μία... και παρέχει streaming πρόγραμμα ακατάπαυστα… και αφορολόγητα. Τόσο η Ευρώπη, όσο και η Ελλάδα είναι καιρός να το εξετάσουν το θέμα.

Απίστευτο το #BookTok οδήγησε σε σημαντικές πωλήσεις στον εκδοτικό τομέα στις ηλιακές ομάδες 19-49 στις ΗΠΑ. Το συγκεκριμένο hastag χρησιμοποιείται από μια κοινότητα TikTokers που αξιολογούν βιβλία και κάνουν προτάσεις. Το hashtag έχει περισσότερες από 42 δισεκατομμύρια προβολές και αναρτήσεις και από διάσημους. Αποτέλεσμα πουλήθηκαν στις ΗΠΑ περίπου 825,7 εκατομμύρια έντυπα βιβλία το 2021, με πρώτη την κατηγορία της μυθοπλασίας, περισσότερα από κάθε άλλη χρονιά από τότε που άρχισαν οι καταγραφές το 2004.

Για την εταιρεία κλιματιστικών ούτε τα προσχήματα.

Στρατηγική συνεργασία της CGC Communication με τον όμιλο εταιρειών Nextcom. Από τα ανεξήγητα.

Ποιος δήλωσε: Ένα pr agency που ξεφεύγει από τα καθιερωμένα. Κι όμως η δήλωση αυτή άλλο υποδηλώνει...

Στριμωξίδι δημοσιογράφων. Ένας φεύγει από το Μαξίμου, άλλος θέλει να πάει στην απέναντι πλευρά του Μαξίμου, ενώ στην Χαριλάου Τρικούπη ψάχνουν να βρουν και άλλο δημοσιογράφο. Στο Μέγκα τα κορίτσια «σφάζονται», άλλοi πολιτεύονται σε άλλο κόμμα από όπου έγραφαν μέχρι τώρα, ενώ στο banking news είχαμε αλλαγές στο μετοχικό.

Από τις απώλειες των δημοσιογράφων σοκάρει αυτή της Ζέζας Ζήκου. Ο Νικολάου και ο Λινάρδος έφυγαν πλήρης ημερών. Διέπρεψαν στον ελληνικό τύπο εποχές που είχε δύναμη.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr