NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Τη Knowcrunch επέλεξε για την εκπαίδευσή της η Johnson & Johnson MedTech

Τη Knowcrunch επέλεξε για την εκπαίδευσή της η Johnson & Johnson MedTech

Η Knowcrunch ανέλαβε την προσαρμοσμένη εκπαίδευση στελεχών της Johnson & Johnson MedTech. Στελέχη από διαφορετικά τμήματά της παρακολούθησαν ειδική ενδοεταιρική εκπαίδευση πάνω σε διαφορετικές τακτικές του Digital Marketing.

Στελέχη από διαφορετικά τμήματα της Johnson & Johnson MedTech εκπαιδεύτηκαν πάνω στo LinkedIn και στην συγγραφή άρθρων. H συνεργασία αυτή περιελάμβανε μία σειρά εκπαιδεύσεων που πραγματοποιούνται σε virtual class (live webinar) από τη Knowcrunch.

Oι instructors της Knowcrunch, Στέφανος Σκλαβενίτης, co-founder της Flipside, Σουζάνα Θεοδωρίδου, cο-founder της SEO-Copyrighting agency και Αποστόλης Αϊβαλής, CEO της AIVAL.COM που ανέλαβαν τις ειδικές αυτές εκπαιδεύσεις δήλωσαν ότι «είναι μεγάλη μας τιμή που κορυφαίες εταιρείες σαν την Johnson & Johnson MedTech εμπιστεύονται τη Knowcrunch για την ενδοεταιρική εκπαίδευσή τους και τη βραβευμένη στην Ελλάδα εκπαιδευτική μας ύλη».

Η Knowcrunch είναι ένας διεθνής οργανισμός που παρέχει υψηλού επιπέδου in-class & e-learning training courses με έμφαση σε θέματα business, marketing & digital marketing.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr