NEWSFLASH...
ανάγνωση

Θέλω να ασφαλίσω την επιχείρηση μου, ποιον ασφαλιστικό διαμεσολαβητή να επιλέξω

Θέλω να ασφαλίσω την επιχείρηση μου, ποιον ασφαλιστικό διαμεσολαβητή να επιλέξω

Το επάγγελμα ενός ασφαλιστικού διαμεσολαβητή είναι από τα πιο δύσκολα γιατί, πέρα από γνώσεις και τη συνεχή επικαιροποίηση αυτών, προϋποθέτει και κάποια χαρακτηριστικά προσωπικότητας που πρέπει να τα έχεις έμφυτα και να τα καλλιεργείς συνεχώς.

Κατά αυτή την έννοια, μιλώντας στο epixeiro.gr, o Διευθύνων Σύμβουλος της Elysee A.E. Μεσίτες Ασφαλίσεων, Μπάμπης Μωραΐτης υπογραμμίζει ότι ο καλός ασφαλιστικός διαμεσολαβητής πρέπει πρωτίστως να είναι άτομο το οποίο νοιάζεται για τους άλλους και να προσπαθεί να κατανοήσει τις πραγματικές ανάγκες τους, έτσι ώστε σε δεύτερο χρόνο να τους παρέχει τις απαραίτητες εκείνες ασφαλιστικές λύσεις που θα τους κάνουν να νιώσουν το ανεκτίμητο συναίσθημα της ασφάλειας.

Και συγκεκριμένα:

1. Για να το πετύχει αυτό χρειάζεται να έχει τις κατάλληλες γνώσεις που απαιτεί η δύσκολη αυτή αποστολή, ενώ παράλληλα θα πρέπει να εκπαιδεύεται συνεχώς εμπλουτίζοντας τις γνώσεις με όλα τα νέα δεδομένα στον χώρο της ασφάλισης.

2. Να είναι πάντα κοντά στους ασφαλισμένους την κρίσιμη ώρα που τον χρειάζονται γιατί μόνο αυτός μπορεί να είναι ψύχραιμος και να τους προσφέρει ηρεμία και σιγουριά, προϋποθέσεις απαραίτητες για την αντιμετώπιση του προβλήματος τους με τον βέλτιστο τρόπο.

3. Να μπορεί να οργανώνει τον ωφέλιμο χρόνο του, επενδύοντας και εκμεταλλευόμενος την ανάπτυξη της τεχνολογίας με τον ψηφιακό μετασχηματισμό των υπηρεσιών του να λειτουργεί προς όφελος των ασφαλισμένων.

4. Τέλος οφείλει οι συνεργασίες που επιλέγει να είναι αυτές που θα δημιουργήσουν σχέσεις εμπιστοσύνης μεταξύ του ασφαλισμένου και της ασφαλιστικής εταιρίας, ενώ παράλληλα ο ίδιος θα καρπώνεται τον σεβασμό και την εμπιστοσύνη από πλευράς της κοινωνίας.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr