NEWSFLASH...
ανάγνωση

Ευρώπη Ασφαλιστική: Η «μπουτίκ Εταιρεία» με τα ισχυρά αποτελέσματα που καινοτομεί

Ευρώπη Ασφαλιστική: Η «μπουτίκ Εταιρεία» με τα ισχυρά αποτελέσματα που καινοτομεί
04_04_2022 05_04_2022
epixeiro icon

Με παρουσία ήδη από το 1985 στην ελληνική ασφαλιστική αγορά, η ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική αναπτύσσεται σταθερά σε υγιείς βάσεις, με υψηλά εχέγγυα, αυξημένη κεφαλαιακή επάρκεια και ενισχυμένη παραγωγική δυναμική. Διαθέτει ορισμένες από τις ισχυρότερες παραγωγικές, εισαγωγικές και εμπορικές επιχειρήσεις, αλλά και χρηματοοικονομικούς ομίλους στο πελατολόγιό της.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική κ. Νικόλαος Μακρόπουλος δρώντας πάντα με επαγγελματισμό αλλά και σύνεση, διατήρησε την Εταιρεία από ιδρύσεώς της σε μια σταθερά ανοδική πορεία, με βασικό προσανατολισμό τον απόλυτο σεβασμό προς τον πελάτη, τη διαρκή βελτίωση και εξειδίκευση των παρεχόμενων υπηρεσιών, την αυστηρή κάλυψη των υποχρεώσεων που απορρέουν από τη νομοθεσία και την ταχύτατη προσαρμογή στα δεδομένα της οικονομίας.

Και όντως, η Εταιρεία διαρκώς βελτιώνεται, μεγαλώνει και καινοτομεί. Πιο πρόσφατο παράδειγμα, τα καινοτόμα ασφαλιστικά προγράμματα πρωτοβάθμιας φροντίδας Υγείας Ευρώπη Care και Ευρώπη Care Plus τα οποία με ιδιαίτερα ελκυστικό ασφάλιστρο, εστιάζουν στην πρόληψη και στη θωράκιση της υγείας των ασφαλισμένων, παρέχοντάς τους πρόσβαση σε υψηλού κύρους Νοσηλευτικά Ιδρύματα σε όλη την Ελλάδα, ακολουθώντας την συνέπεια που διακρίνει την ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική, στην ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πελάτες της.

Παράθεση - epixeiro.gr

Το πρόγραμμα «Ασφάλιση Εγγυήσεων» της Εταιρείας, απευθύνεται σε εμπορικές και βιομηχανικές επιχειρήσεις καθώς και σε υποψήφιους επενδυτές του ενεργειακού τομέα

Με τη φερεγγυότητα της να εγγυάται τη συνέχιση της επιχειρηματικής δραστηριότητας στη χώρα, η ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική, εκτός της κάλυψης επιχειρήσεων κάθε μεγέθους αλλά και ιδιωτών με πρωτοποριακά ευέλικτα προγράμματα είναι μία από τις λίγες, ελάχιστες, εταιρείες στην Ελλάδα που έχει άδεια να εκδίδει εγγυητικές επιστολές. Το πρόγραμμα «Ασφάλιση Εγγυήσεων» της Εταιρείας, απευθύνεται σε εμπορικές και βιομηχανικές επιχειρήσεις καθώς και σε υποψήφιους επενδυτές του ενεργειακού τομέα και του τομέα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και αποδεικνύεται εξαίρετη επιλογή για τις συναλλαγές τους, τόσο στο Δημόσιο (δημόσιες επιχειρήσεις και ΝΠΔΔ), όσο και στον Ιδιωτικό τομέα (ιδιώτες και ΝΠΙΔ).

Για τη χορήγηση εγγυητικών επιστολών, η ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική διατηρεί σταθερά υψηλή φερεγγυότητα και υπερεπάρκεια κεφαλαίων και συνεργάζεται με κορυφαίους αντασφαλιστές διεθνούς κύρους και φερεγγυότητας με βαθμολογία A+, A και AA- από τον οίκο αξιολόγησης S&P.

Η Εταιρεία επιβεβαιώνοντας το σχέδιο περαιτέρω ανάπτυξης στις ασφαλίσεις των εξειδικευμένων κινδύνων από 03/03/2022 ενδυνάμωσε την παρουσία της στην Ελληνική Αγορά με ένα νέο πρόγραμμα ασφάλισης Εγγυήσεων.

Το πρόγραμμα ασφάλισης «ΕΓΓΥΗΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ»

Με το πρόγραμμα αυτό καλύπτεται ο κίνδυνος καταλογισμού απαίτησης στο Ασφαλισμένο Τουριστικό Γραφείο από τον Δικαιούχο του ασφαλίσματος Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού αρμόδια Περιφερειακής Υπηρεσίας Τουρισμού (Π.Υ.Τ.), λόγω μη ακριβούς, πιστής και εμπρόθεσμης εκπλήρωσης των υποχρεώσεων του Ασφαλισμένου Τουριστικού Γραφείου που απορρέουν από την ίδρυση και λειτουργία του σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 393/1976, όπως ισχύει και από κάθε συναλλαγή του με αποδέκτες υπηρεσιών στο πλαίσιο διενέργειας του έργου του.

Παράθεση - epixeiro.gr

Η ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική όμως δεν περιορίζεται μόνο στις εξειδικευμένες ασφαλίσεις

Η ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική όμως δεν περιορίζεται μόνο στις εξειδικευμένες ασφαλίσεις. Με ουσιαστικές και ολοκληρωμένες λύσεις καλύπτει υπεύθυνα κάθε ανάγκη μέσω των ασφαλίσεων περιουσίας, μεταφορών, σκαφών, αυτοκινήτων, γενικής και επαγγελματικής αστικής ευθύνης, εγγυήσεων, προσωπικού ατυχήματος και υγείας.

Έχει στην πρώτη γραμμή τα στελέχη της, που χαρακτηρίζονται από υψηλού επιπέδου κατάρτιση και έχει συνδέσει το μέλλον της και το όραμά της με τις έννοιες της φερεγγυότητας, της ποιότητας, του σεβασμού και της υπευθυνότητας. Και τώρα, στρέφει την προσοχή στις νέες προκλήσεις που δημιουργεί το νέο σκηνικό που διαμορφώνεται με τις απαιτήσεις που δημιουργεί το τοπίο στην εποχή του Covid-19, του 5G με τα αυτόνομα οχήματα αλλά και στην εποχή της ανάπτυξης των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας τόσο μέσω των φωτοβολταϊκών όσο και των αιολικών πάρκων.

Για το μέλλον η Εταιρεία, έχοντας διασφαλίσει ισχυρή οικονομική δύναμη και με τη συνέπεια που τη διακρίνει στην άμεση πληρωμή των αποζημιώσεων που αποδεικνύεται τα τελευταία χρόνια από τις πληρωμές μεγάλων ζημιών συνολικού ύψους άνω των 32 εκατ. ευρώ, με χαρακτηριστικό παράδειγμα την συμμετοχή της ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική με ποσοστό 20% στη μεγάλη πυρκαγιά του εργοστασίου μπαταριών της εταιρείας SUNLIGHT στη Θράκη συνολικού ύψους 66 εκατ. ευρώ, διεκδικεί ακόμη μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς με βασικό της ανταγωνιστικό πλεονέκτημα τους Συνεργάτες της, τους Ασφαλισμένους της καθώς και το ποιοτικό Διοικητικό της Προσωπικό.

Εξίσου σημαντικό για την φερεγγυότητα της Εταιρείας είναι και οι δείκτες κάλυψης του περιθωρίου φερεγγυότητας (SCR) και (MCR) οι οποίοι διατηρούνται διαχρονικά σε κορυφαία επίπεδα και κατά την 31/12/2020 διαμορφώθηκαν σε 218,00% και 274,59% αντίστοιχα, αυξημένοι κατά 6% και 18% σε σχέση με τους αντίστοιχους δείκτες κατά την 31/12/2019, ένα από τα μεγαλύτερα ποσοστά της Ελληνικής Ασφαλιστικής Αγοράς γεγονός που την κατατάσσει στις πλέον αξιόπιστες και φερέγγυες εταιρείες του κλάδου της.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr