NEWSFLASH...
ανάγνωση

Sun Life: Τα ομαδικά συμβόλαια υγείας σώζουν ζωές

Sun Life: Τα ομαδικά συμβόλαια υγείας σώζουν ζωές

Κάθε επιχειρηματίας έχει σοβαρό λόγο να συνάψει ένα ασφαλιστήριο Υγείας για τους εργαζόμενους του, αφού πρωτίστως ως πράξη, αναδεικνύει το ενδιαφέρον του για τον πιο σημαντικό παράγοντα των επιχειρηματικών του επιδιώξεων, του ανθρώπινου δυναμικού του.

Με το ασφαλιστήριο Υγείας, σύμφωνα με τον Γενικό Διευθυντή της Sun Life Σταύρο Σταυρόπουλο ο επιχειρηματίας προσφέρει μία άκρως λειτουργική παροχή στους εργαζομένους του, η οποία αποκτά ιδιαίτερη αξία σε περιόδους δύσκολων συνθηκών Υγείας, αφού αποτελεί επιπλέον διέξοδο στην Υγεία και λειτουργεί συμπληρωματικά στο Σύστημα Υγείας.

Τα ασφάλιστρα δε της παροχής Υγείας, περνούν στα έξοδα της επιχείρησης ως παραγωγική δαπάνη.

Για να αξιοποιηθεί πλήρως μια τέτοια ενέργεια της επιχείρησης, το κίνητρο του επιχειρηματία, θα πρέπει να είναι το πραγματικό ενδιαφέρον και το αίσθημα προσφοράς προς τους ανθρώπους του, το οποίο, αν αξιοποιηθεί σωστά, θα αυξήσει την αποδοτικότητά τους.

Από την άλλη οι εργαζόμενοι θα πρέπει να κατανοήσουν το λόγο ύπαρξης αυτής της παροχής και τα οφέλη που απορρέουν από αυτήν. Ιδιαίτερα σε σοβαρό λόγο Υγείας, έχουν σωθεί ζωές ανθρώπων, από τη γρήγορη ανταπόκριση και την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Ένας επαγγελματίας σύμβουλος, μπορεί να αναλάβει να αναδείξει την πρόθεση του επιχειρηματία στους εργαζόμενους, την κατανόησή της από αυτούς και να σχεδιάσει το κατάλληλο πρόγραμμα για το αμοιβαίο όφελος των δύο πλευρών από αυτή την ενέργεια.

Οι εργαζόμενοι έχουν την δυνατότητα να συμπεριλάβουν οι ίδιοι, τα μέλη της οικογένειάς τους, εφόσον το επιθυμούν.

Τα τελευταία χρόνια οι Ασφαλιστικές Εταιρείες δίνουν τη δυνατότητα στους εργαζομένους να συνεχίσουν την κάλυψή τους, αν αποχωρήσουν ή διακοπεί το ασφαλιστήριο συμβόλαιο για κάποιο λόγο.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr