NEWSFLASH...
ανάγνωση

Συμφέρει την επιχείρηση το πολυασφαλιστήριο;

Συμφέρει την επιχείρηση το πολυασφαλιστήριο;

​Ένα πολυασφαλιστήριο, είναι ένα χρήσιμο εργαλείο για τις ΜμΕ, καθώς ενσωματώνει καλύψεις αλληλοσυμπληρούμενες μεταξύ τους, ώστε να υπάρχει σφαιρική κάλυψη.

Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει:

  • Την κάλυψη της περιουσίας, κάθε τυχαία υλική ζημιά και όλους τους ασφαλιστικούς κινδύνους (π.χ. φωτιά, κλοπή, θύελλα - καταιγίδα, χαλάζι, θραύση κρυστάλλων /σωληνώσεων, βραχυκύκλωμα, κακόβουλες ενέργειες, περιουσία στο ύπαιθρο, φωτεινές επιγραφές, αλλοίωση προϊόντων, κ.λπ.).
  • Τις χρηματικές απώλειες (π.χ. μεταφορά χρημάτων, ληστεία ταμείου, διάρρηξη χρηματοκιβωτίου).
  • Τα Προσωπικά Ατυχήματα, που αφορούν στην ασφάλιση του επιχειρηματία και την ασφάλιση ατυχημάτων των εργαζομένων.
  • Την κάλυψη από διακοπή εργασιών λόγω ζημιάς.

Φυσικά υπάρχουν πολλές ακόμη δυνατότητες και ιδιαιτερότητες καλύψεων, όπως κτηριακές βελτιώσεις, επεκτάσεις, απαλλαγές.

Όλα τα ανωτέρω και αναλόγως του αντικειμένου της επιχείρησης, θα χρειασθεί διεξοδική συζήτηση με τον επιχειρηματία, για να διαπιστωθούν οι ανάγκες της, όπως κεφάλαια καλύψεων, όρια ευθυνών, μέτρα προστασίας και οι οικονομικές δυνατότητες της επιχείρησης, ώστε ο επιχειρηματίας να κατανοήσει και να αποφασίσει τι θα καλύψει και τι θα αναλάβει ο ίδιος.

Η πληθώρα των ασφαλιστικών προϊόντων της αγοράς, και η πολυπλοκότητα των καλύψεων, των όρων, των προϋποθέσεων, των συμβολαίων, απαιτούν έναν εξειδικευμένο επαγγελματία με υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού, που θα κατανοήσει τον πελάτη για την κάθε περίπτωση, ώστε να του πάρει το άγχος του κινδύνου, προσφέροντας τις απαραίτητες παροχές με το χαμηλότερο κόστος εξηγεί ο Σταύρος Σταυρόπουλος Γενικός Διευθυντής στη “LifeSolutions”.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr