NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Την βιομηχανία ELVAL πιστοποίησε η TÜV HELLAS (TÜV NORD)

Την βιομηχανία ELVAL πιστοποίησε η TÜV HELLAS (TÜV NORD)

​Την Elval, βιομηχανικό παραγωγό στον κλάδο του αλουμινίου, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, επιθεώρησε και πιστοποίησε με επιτυχία η TÜV HELLAS (TÜV NORD).

Η πιστοποίηση πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO 27001:2013 που αφορά στη Διαχείριση Ασφάλειας των Πληροφοριών ενώ το πεδίο εφαρμογής της πιστοποίησης αφορά στην Διεύθυνση Πληροφορικής της Elval καθώς και στις υποδομές που αντιστοιχούν σε συγκεκριμένη γραμμή παραγωγής (“Τετραπλό Θερμό Έλαστρο τύπου Tandem ‘’Έλαση εν σειρά”) στις εγκαταστάσεις του Τομέα Έλασης Αλουμινίου στα Οινόφυτα Βοιωτίας.

Ο επιτυχημένος έλεγχος στις εγκαταστάσεις της εταιρείας και η αντίστοιχη πιστοποίηση επιβεβαιώνει πως η Elval, η οποία και αποτελεί τον τομέα έλασης αλουμινίου της ElvalHalcor αναγνωρίζει την κρισιμότητα των πληροφοριών και πληροφοριακών συστημάτων στην εκτέλεση των επιχειρησιακών λειτουργιών της. Και παράλληλα, στρατηγικά υποστηρίζει και προάγει ενέργειες που σκοπό έχουν την πλήρη εξασφάλιση της αδιάκοπης και ασφαλούς λειτουργίας του συνόλου των συστημάτων της.

Μάλιστα, καθώς το ψηφιακό λειτουργικό περιβάλλον ολοένα και μεγαλώνει σε όγκο και σε κρισιμότητα παγκοσμίως, και με δεδομένο τον κομβικό ρόλο του αλουμινίου στην εγχώρια αλλά και την παγκόσμια αγορά, η εν λόγω πιστοποίηση έχει βαρύνουσα σημασία.

Ο κ. Μιχάλης Αλεξίου, Product Manager ΙΤ & ΙS της TÜV Hellas (TÜV Nord) τόνισε ότι: «Η συνεργασία με μια κραταιά βιομηχανία η οποία διακρίνεται τόσο για την ιστορία της όσο και για την κορυφαία ποιότητα και τον ισχυρό εξαγωγικό της χαρακτήρα αποτελεί ταυτόχρονα πρόκληση αλλά και πηγή χαράς. Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για την πολυετή μας συνεργασία με την Elval αλλά και για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο φορέα μας. Ταυτόχρονα, από την πλευρά μας, επιβεβαιώνουμε τη σημασία και την αξία που δίνει η Elval στην τήρηση όλων των προβλεπόμενων διαδικασιών και κάθε επίπεδο της λειτουργίας της».

Ο κ. Βάιος Ορφανιώτης, Διευθυντής του Τομέα Υποδομών & Ασφάλειας Πληροφορικής της Elval δήλωσε ότι: «Η πληροφορία διαδραματίζει πρωταρχικό ρόλο στην επίτευξη των επιχειρησιακών στόχων της Elval. Η πιστοποίηση με το διεθνές πρότυπο ISO 27001:2013 από τον διεθνούς κύρους, ανεξάρτητο φορέα TÜV Hellas (TÜV Nord) επιβεβαιώνει την δέσμευση της Elval για αξιόπιστα πληροφοριακά συστήματα και διασφαλίζει την επιχειρησιακή της συνέχεια».

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr