NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Θεοδωρόπουλος: Η νέα γενιά επιχειρηματιών είναι πιο διεθνοποιημένη και πιο τολμηρή

Θεοδωρόπουλος: Η νέα γενιά επιχειρηματιών είναι πιο διεθνοποιημένη και πιο τολμηρή

Με τον δημοσιογράφο του Mega TV, Γιάννη Πρετεντέρη, συνομίλησε ο CEO της Chipita Foods, Σπύρος Θεοδωρόπουλος, στο πλαίσιο του 7oυ Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών πραγματοποιείται στους Δελφούς 6 - 9 Απριλίου και τελεί υπό την Αιγίδα της Α.Ε. της Προέδρου της Δημοκρατίας, κας Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

Ο κ. Θεοδωρόπουλος προσδιόρισε ότι επιδίωξή του είναι να δημιουργήσει έναν όμιλο που θα μπορέσει στην πορεία να εισαχθεί στο χρηματιστήριο, το οποίο εκτιμά ότι θα δει πολύ καλύτερες ημέρες στο μέλλον. Αναφερόμενος στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι ελληνικές εταιρίες να βγουν στο εξωτερικό, τόνισε ότι η διεθνοποίηση είναι πολύ πιο εύκολη για έναν ολόκληρο όμιλο.

Σε ερώτηση σχετικά με την σχέση της επιχειρηματικότητας με τις πολιτικές εξελίξεις, σημείωσε ότι «η πολιτική δεν μπορεί και δεν πρέπει να είναι κυρίαρχη στην οικονομία και όσο κι αν αυτή επηρεάζει, δεν πρέπει να μας απομακρύνει από τους στρατηγικούς στόχους, οι οποίοι είναι βιώσιμοι μόνο αν είναι μακροπρόθεσμοι». Ο CEO της Chipita Foods στάθηκε ιδιαίτερα στη νέα γενιά επιχειρηματιών που είναι πιο διεθνοποιημένη από παλιά και πιο τολμηρή, έχοντας μάθει να κινείται παγκοσμιοποιημένα, να μην τρομάζει και να μην περιορίζεται στην μικρή αγορά της χώρας, σε αντίθεση με την παλιότερη γενιά που λειτουργούσε σε πιο σφικτά πλαίσια. Τέλος, ξεχώρισε τρεις βασικές προτεραιότητες για την επόμενη μέρα που είναι: η ορθότερη και πιο γρήγορη απονομή δικαιοσύνης, η σύνδεση της εκπαίδευσης με την αγορά εργασίας και η προστασία των πιο αδύναμων.

Στην ιστοσελίδα του Φόρουμ (www.delphiforum.gr) μπορείτε να δείτε τις ενότητες και όλες τις θεματικές συζητήσεις που θα πραγματοποιηθούν στο 4ήμερο Φόρουμ Απριλίου, καθώς και τις 750 και πλέον διακεκριμένες προσωπικότητες – επιβεβαιωμένους ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr