NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Ενώσεις, Επιμελητήρια
ανάγνωση

Μεγάλη ανταπόκριση στο Bazaar που διοργανώθηκε στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά

Μεγάλη ανταπόκριση στο Bazaar που διοργανώθηκε στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά

Συγκινητική υπήρξε η ανταπόκριση επιχειρηματιών – μελών του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά, πολιτικών, εκπροσώπων της Περιφερειακής και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Συνδέσμων και Σωματείων, αλλά, κυρίως απλού κόσμου, στην κοινωνική δράση του Β.Ε.Π., σε συνεργασία με το Υποστηρικτικό και Κοινωνικό Δίκτυο «4amea», με έδρα τον Πειραιά, να πραγματοποιήσει Πασχαλινό Bazaar, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου «Ανδριανός Μιχάλαρος».

Ο τρίτος όροφος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά μεταμορφώθηκε σε ένα ζεστό, εορταστικό χώρο, στον οποίο εκτέθηκαν πλήθος κάθε είδους χειροτεχνημάτων, ποικιλία Πασχαλινών λαμπάδων, κοσμήματα, κατασκευές από ξύλο και γυαλί, εικόνες από σκληρά δερματόδετα παλαιά βιβλία, χειροποίητες αγιογραφημένες εικόνες, και πολλά άλλα δώρα, που φτιάχτηκαν με αγάπη από την ιδρύτρια και εθελοντές του Δικτύου, με σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα που θα καλύψουν κάποιες από τις ανάγκες των παιδιών και των οικογενειών τους.

Από τις 12.00 το πρωί μέχρι τις 21.00 το βράδυ, επισκέφτηκαν το Β.Ε.Π. ο Βουλευτής Α΄ Πειραιά, Θεόδωρος Δρίτσας, ο Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού και Ανάπτυξης του Δήμου Πειραιά, Δημήτρης Καρύδης, ο πρ. Αντιπεριφερειάρχης ΕΣΠΑ, Λεωνίδας Αθανασιάδης, εκπρόσωποι του Σοροπτιμιστικού Ομίλου Πειραιά, στελέχη Τραπεζών, ο Πρόεδρος, Ηλίας Χατζηευφραιμίδης και μέλη της WIMA (Worldwide Industrial & Marine Association), μέλη του Δ.Σ. του Β.Ε.Π. και απλός κόσμος που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Επιμελητηρίου.

Ο Πρόεδρος του Β.Ε.Π., Γιώργος Παπαμανώλης – Ντόζας, ερωτηθείς από δημοσιογράφο, δήλωσε ότι το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά θα συνεχίσει την κοινωνική του δράση και τόνισε ότι ¨΄όταν εργαζόμαστε όλοι μαζί για ένα σκοπό κοινωνικό και προσφορά στον άνθρωπο μπορούμε να επιτύχουμε πολλά. Οι επιχειρήσεις δεν είναι αριθμοί και οικονομικά μεγέθη. Είμαστε άνθρωποι που νοιάζονται και προσφέρουν σε όσους δοκιμάζονται από προβλήματα. Ευχαριστώ το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά, τους συνεργάτες μας και όλους όσους ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του Β.Ε.Π. και συνετέλεσαν στην επιτυχία αυτής της εκδήλωσης. Θα συνεχίσουμε!!!!».

Επισημαίνεται ότι το Υποστηρικτικό και Κοινωνικό Δίκτυο «4ΑΜΕΑ» είναι μία ιδιωτική πρωτοβουλία του Τάσου Μητρόπουλου και της Νένας Χρονοπούλου, από τον Ιανουάριο του 2017, εμπνευστής τους ο μικρός Χρήστος Μαυράκης και πηγή ζωής του , όπως και οι ίδιοι τονίζουν, το εργαστήριό τους και η αγάπη του κόσμου. Δεν λαμβάνουν κρατική επιχορήγηση και δεν εντάσσονται σε προγράμματα ΕΣΠΑ. Στόχος είναι να μη μείνει κανένα παιδί χωρίς μια «τρυφερή αγκαλιά» και καμία οικογένεια χωρίς στήριξη για να τα βγάλει πέρα με τη φροντίδα αυτών των παιδιών. Αυτή τη στιγμή φροντίζουν ένα μεγάλο αριθμό απόρων οικογενειών με αναπηρίες, που τα ονομάζει «προστατευόμενα μέλη» και ενώνει επιχειρηματίες πανελλαδικής και τοπικής εμβέλειας ώστε να δημιουργηθεί μία τεράστια εκπτωτική αγορά στήριξης για τα «ωφελούμενα μέλη» του Δικτύου.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr