NEWSFLASH...
The Unkeeper
ανάγνωση

The Unkeeper: Τον Νυμφώνα σου βλέπω...

The Unkeeper: Τον Νυμφώνα σου βλέπω...

Ο «Ιησούς από τη Ναζαρέτ» θα προβληθεί στην prime time ζώνη του ΑΝΤ1 και φέτος. Σιγουράκι η τηλεθέαση και τα διαφημιστικά έσοδα.

Μπορεί ο νόμος 4915/2022 να καταγγέλθηκε ως αντισυνταγματικός, οι απαιτήσεις του, όμως, ισχύουν και τι βλέπουμε στην ταυτότητα της εφημερίδας Το Βήμα; Τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Με νέο διοικητικό συμβούλιο στην εταιρεία Εστία Επενδυτική ΜΜΕ. Από τις 31 Ιανουαρίου Πρόεδρος και Διευθύνων σύμβουλος εξελέγη ο Γιάννης Φιλιππάκης και μέλη ο Γιώργος Φιλιππάκης και η Κατερίνα Σταμπολίτη.

Φάουλ θα χαρακτηρίζαμε αιφνιδιαστική και αναίτια απόλυση του Διαμαντή Σεϊτανίδη από την εφημερίδα Εστία Κυριακάτικη έκδοση.

Το MEGA κατέκτησε την κορυφή της τηλεθέασης για τρίτη συνεχόμενη εβδομάδα. Στο διάστημα 11 με 17 Απριλίου το MEGA και σημείωσε κατά μέσο όρο 14,2,% στο σύνολο του κοινού (ΣΚΑΪ: 13,9%, ΑΝΤ1: 12,7%, ALPHA: 12,2%, STAR: 10,5%, ΕΡΤ1: 5,3%, OPEN: 4,8%) και 13,5% στο δυναμικό κοινό 18-54 (ΣΚΑΪ: 12,4%, STAR: 12,2%, ALPHA: 11,9%, ΑΝΤ1: 11,5%, OPEN: 4,7%, ΕΡΤ1: 3,2%). Η φρικιαστική είδηση με τα παιδιά της Πάτρας έδωσε στην Νικολούλη και στον Ευαγγελάτο τρελά νούμερα. Οφείλουμε να πούμε πως και το δελτίο ειδήσεων με την Κατερίνα Παναγοπούλου χτυπάει πρωτιές!

Ζήτω τα realities φωνάζουν στο STAR και έρχεται το Asia Express! Το νέο ταξιδιωτικό παιχνίδι περιπέτειας.

Από την άλλη ξαναφέρνουν πίσω την Καγιά με τα ωραία της ελληνικά στο reality μόδας GNTM, διότι τη σαιζόν αυτή πάτωσε. Το ότι ο Σασμός τους έσβησε… ούτε που το σκέφτονται, η Καγιά με τα σκάγια θα τους σώσει.

Στις 7 Μάιου η εβδομαδιαία εφημερίδα του Διονύση Παναγιωτάκη. Να χαρούμε θέλουμε και πολύ μάλιστα αλλά φοβάμαι ότι θα...

Μετά την Μάριον Μιχελιδάκη και την Έλενα Θώδου, η Κωνσταντίνα Κουτρούλη (μάρκετινγκ) αφήνει την Αγία Παρασκευή για το Open. Τι γίνεται;

Αποχωρεί ο Τάσος Τέλλογλου από την τηλεόραση και το είπε στο Happy Day δηλώνοντας “Θα γίνω του χρόνου 62 ετών. Δεν θέλω να πεθάνω στην τηλεόραση”. Τι στοίχημα πάτε για το πότε θα γυρίσει;

Αυτό και αν είναι είδηση. Ο Ρυθμός Fm του ΑΝΤ1 ισοφάρισε στην ακροαματικότητα το SΚΑΙ FM στις τελευταίες τάσεις στις ακροαματικότητες (έως 10/04). Έχει πάρει φόρα, και θα δούμε μουσικό σταθμό να περνά μπροστά από ενημερωτικό σταθμό μετά από πολλά χρόνια... Σημεία των καιρών.

Εμφανίστηκε το ΕΣΡ και εξέδωσε οδηγίες για την αλλαγή φυσιογνωμίας προγράμματος για όλα τα ραδιόφωνα και τα περιφερειακά κανάλια. Συγκεκριμένα τι πρέπει να κάνουν ώστε να επωφεληθούν από την σχετική διάταξη (άρθρο 39, παρ. 2) του νόμου Πέτσα-Λιβάνιου (4779/2021). Το βασικό που πρέπει να κάνει ένα ραδιόφωνο ή ένα περιφερειακό κανάλι είναι να υποβάλλει αίτηση με τα στοιχεία του, με αναφορά στην υφιστάμενη φυσιογνωμία του και στην επιθυμητή.

  • Αναλυτικό πρόγραμμα μιας εβδομάδας που αντιστοιχεί στην αιτούμενη φυσιογνωμία προγράμματος. Στο πρόγραμμα θα αναγράφονται, εκτός από τον τίτλο κάθε εκπομπής, και τα ονόματα των παρουσιαστών (παραγωγών ή δημοσιογράφων) ή της εταιρείας παραγωγού. Ειδική αναφορά θα γίνεται όταν πρόκειται για πρόγραμμα με δικτύωση.
  • Δήλωση στην οποία θα περιγράφονται αναλυτικά τα στοιχεία στα οποία στηρίζεται η αίτηση (π.χ. ραδιοθάλαμοι - studio, τεχνικός εξοπλισμός, γραφεία διοικητικού προσωπικού) και από τα οποία προκύπτει ότι υπάρχει η υποδομή για τη λειτουργία σταθμού με την αιτούμενη φυσιογνωμία.
  • Ονομαστική κατάσταση προσωπικού το οποίο: α) τυχόν απασχολήθηκε για τη λειτουργία του σταθμού από την 01/01/2019 και μετά. β) τυχόν απασχολείται για τη λειτουργία του σταθμού κατά την ημέρα υποβολής της αίτησης ή δήλωση για το προσωπικό που πρόκειται να προσληφθεί.
  • Εφόσον πρόκειται για εργαζόμενους με σύμβαση εργασίας υποβάλλονται καταστάσεις υποβληθείσες στο Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας. Εφόσον πρόκειται για δημοσιογράφους υποβάλλονται στοιχεία από τα οποία να προκύπτει η δημοσιογραφική ιδιότητα (π.χ.: επαγγελματική ταυτότητα, βεβαίωση ασφάλισης στο οικείο ταμείο).
  • Στην ακρόαση του κάθε σταθμού θα πρέπει υποχρεωτικά να παρίσταται ο ιδιοκτήτης του.

Το σήριαλ των εφοπλιστών Μπάκος - Καϋμενάκης στα ελληνικά media τώρα ξεκινά με πολλά επεισόδια.

Τα Effie Awards πήραν μία μικρή παράταση και δικαίως τα Ermis ήρθαν χωρίς τη... φούντα.

Καλή Ανάσταση!

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr