NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Υβριδικό Συνέδριο Εφαρμοσμένης Τεχνητής Νοημοσύνης​, από το ευρωπαϊκό δίκτυο Enterprise Europe Network​

Υβριδικό Συνέδριο Εφαρμοσμένης Τεχνητής Νοημοσύνης​, από το ευρωπαϊκό δίκτυο Enterprise Europe Network​

Υβριδικό Συνέδριο Εφαρμοσμένης Τεχνητής Νοημοσύνης​, διοργανώνουν το ευρωπαϊκό δίκτυο Enterprise Europe Network, ο φορέας ADVANTAGE AUSTRIA και ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός AI Austria στις 24-25 Μαΐου 2022. Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου, θα πραγματοποιηθούν και επιχειρηματικές Β2Β συναντήσεις.

Το Συνέδριο εστιάζει στη χρήση εφαρμογών Τεχνητής Νοημοσύνης στις Πωλήσεις και στο Marketing. Το διήμερο πρόγραμμα περιλαμβάνει ομιλίες διεθνών και καταξιωμένων επιχειρηματιών και επιστημόνων, συζητήσεις σε πάνελ, εργαστήρια και προκαθορισμένες διαδικτυακές συναντήσεις 1:1 με περισσότερους από 1.000 συμμετέχοντες από όλο τον κόσμο.

Τη συμμετοχή ελληνικών οργανισμών και επιχειρήσεων στην εκδήλωση υποστηρίζει το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (EKT), συντονιστής της ελληνικής κοινοπραξίας Enterprise Europe Network - Hellas. Η συμμετοχή στις συναντήσεις είναι δωρεάν, απαιτείται όμως προεγγραφή εδώ μέχρι τις 25 Μαΐου 2022. Οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν διαδικτυακά στις 24 και 25 Μαΐου, μέσω της πλατφόρμας b2match.

Κατά την εγγραφή, επιλέξτε ως τοπικό Γραφείο Υποστήριξης (Support Office) το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου – GR National Documentation Centre (EKT).

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Γιώργο Μέγα, σύμβουλο Καινοτομίας στο ΕΚΤ, στη διεύθυνση megas@ekt.gr.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr